2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126843 بازدید | 1653 پست
چرا زنش شدی

اصرار اصرار خانواده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیدونم فکر کنم سر همین بی توجهی بهش میگفتم باهام حرف بزن بهم بگو دوستت دارم محبت کن میگفتم چرا نمیگ ...

اشباه کردی عزیز دلم داری محبتو ازش گدایی میکنی خب میتونستی به روش های دیگه وادارش کنی که بهت ابراز علاقه کنه نه صرفا غر زدن. اینجوری مسئله رو لووووس میکنی.

ولی میدونی با این حال فکر میکنم دوستت داره فقط خواسته یه چیزی بگه که اعصابتو بریزه بهم اصولا بین کلام مرد و حرف دلش فرسنگ ها فاصله اس حس میکنم کلافه اش کردی و اونم خواسته تیر آخرو بزنه و این‌که مردا وقتی میبینن گدای محبتی و شخصیت مهر طلبی داری تا میتونن سو استفاده میکنن و خب همچین رابطه ای اگه ادامه هم پیدا کنه خوشبینانه نیست.بنظرم یه مدت کاملا سرد باش حتا اگه عاشقشی نشون نده سرتو به کاری گرم کن زیاد در دسترسش نباش و حتا اگه از جدایی حرف زد واکنشی نشون نده حتی جوری نشون بده که جدایی ازش برات مشکل نیست ببین شرایط چطوری میشه.

مردا از زنی که بهشون بچسبه و مدام ابراز علاقه کنه و محبت ازش گدایی کنه خوششون نمیاد حتا اگه اون زن پر از ثروت و زیبایی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی از رفتنش چه نفعی می بری؟ چرا اینقدر شتاب زده تشویق به رفتن میکنی؟ از هم پاشیدن زندگی دیگران ...

یعنی چی شوهرش با زبونش میگه نمیخوام تو رو دوست ندارم از زندگیم برو بیرون اینم هی التماس و زاری اونم بدتر اوج میگیره خوب بشینه ور دل شوهرش هی سرکوب بشه فازتو نمی‌فهمم؟ 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

🙏🏻🌺

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ما بچه داریم ، بچه ام از ته دل دوست دارم ... اما هنوز نتونستم همسرم دوست داشته باشم .. یعنی عاشقش نی ...

وای منم 

خانواده ام منم مجبور کردن 

هنوز که هنوزه ده سال از زندگیم میگذره روز به روز بدتر میشه

البته شوهرم بداخلاقه و محبت بلد نیس شاید اگه تلاش می‌کرد بهش علاقه مند میشدم.

ولی الکی میگن عشق بعد ازدواج بوجود میاد برام من بوجود نیومد