2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126823 بازدید | 1653 پست

ببین بهش حق بده، اومده واقعیت رو گفته البته مقصره که از اول بهت نگفت این نوعی دروغه، بعدم بهش بگو اوکی از هم جدا میشیم، فقط به خاطر اینکه زندگیمو به مسخره گرفتی تمام حق و حقوقمو بهم بده. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهت علاقه نداره تو چطور اینجوری عاشقش شدی؟ میدونی م خودمون زنیم تا محبت واقعی از طرف مقابلمون ن ...

من کارهاشو ک دیدم عاشقش شدم برام گل میگرفت بهم هدیه میداد میومد خونه از سر کار بغلم میکرد بوسم میکرد حالمو میپرسید میخواست بره سرکار بوسم میکرد موقع خواب دستشو میزاشت زیر سرم بغل میکرد هیچوقت بی احترامی نکرد تو اوج خستگیاش منو میبرد بیرون تا اونجا ک وسعش میرسید برام چیزی کم نمیزاشت الان گفت همه کارهام فقط برای این بود ک سعی میکردم عاشقت بشم خوشحالت کنم ک با خوشحالیت منم خوشحال بشم ولی نشد

چه چیزی باعث میشه دوشتش داشته باشید؟خیلی برام سواله که چرا مردی با همه پوینهای خوب خانمش نامرد از اب ...

ببخشید اونایی که دل عاشق دارن میدونن

بعضی چیزا کار دل هست

نمونش استارتر ، اون هم درگیره

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

اخه یکساله عقدیم خانواده میگن زشته آبرومون میره و فلان میگن تو جدا بشی دیگه کسی نمیگیرتت🥹

نه نه نه

کاش من فرصتی که شما داری رو داشتم

پس خدا طلاقو برا چی گذاشته

شناسنامه نو هم میگیری

حسرتی که تو دلت میمونه بعدا به این"آبرو" نمیارزه

چرا کسی نگیره من دختر داییم دوبار عقد کرد جداشد 

الانم داره عقد میکنه چرا چون بلده فکر کنه زندگیش تباه "آبرو " نشه

من کارهاشو ک دیدم عاشقش شدم برام گل میگرفت بهم هدیه میداد میومد خونه از سر کار بغلم میکرد بوسم میکرد ...

به نظر من احتمال دعا گرفتن رو هم در نظر بگیر 

با این تعاریف ممکنه کسی از روی حسادت یا چشم داشتن به شوهرت دعایی گرفته باشه براتون

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

به نظر من احتمال دعا گرفتن رو هم در نظر بگیر با این تعاریف ممکنه کسی از روی حسادت یا چشم داشتن به شو ...

این چیزایی ک گفتم ب نظرت همش برا تلاش بود ک عاشقم بشه 

دیشب ازش پرسیدم حتی یک ثانیه هم تو این دو سال دوستم نداشتی گفت نه🥺

اولین تاپیکی هست که با خوندنش گریه کردم

اسی شغل خودت چیه؟ تحصیلات هر دوتون چیه؟

تو فامیل شوهرت یا خودت حسود یا دشمن ندارید؟یا حتی تو دوست و آشنا؟

احتمال زیاد شوهرت شخص دیگه ای رو میخواد

بچه که نیست

وقتی میگه فلانی رو نمیخوام یعنی میدونه چه شخصی با چه خصوصیات دیگه رو میخواد

مطمعن باش برنامه اش برای آینده این نیست که تنها بمونه مرد جماعت نمی تونه نیاز ج ن س ی اش رو بر طرف نکنه

کس دیگه ای رو میخواد

بگرد ببین کسی هست یا نه؟؟؟

شما هم بی گناه نیستی خیلی بهش گیر می دادی

زندگی همین جوریش سخته شما هم سر چیزای کوچیک بدتر قهر میکردی ولی اینا دلیل کافی برای جدایی نیست مقصر اصلی شوهرته 

سریع جدا نشو صبر کن انشاالله شوهرت سر عقل بیاد به زندگی تون ادامه بدید🌹🌹🌹

ببخشید شما ب این امید هستین ک همسرتون برگرده بهتون؟

شاید 

دارم تلاشمو میکنم ببرمش دکتر 

منم براش یه زندگی رومانتیک ساختم ولی افسوس

اولین تاپیکی هست که با خوندنش گریه کردماسی شغل خودت چیه؟ تحصیلات هر دوتون چیه؟تو فامیل شوهرت یا خودت ...

اون کارش جوریه ک تا شب ساعت 8 9 بعضی وقتم بیشتر سرکارع 

ولی آخه حسود نداریم نمیدونم اگرم حسودی میکردن نفهمیدم همه کسایی ک میشناسم  زندگیشون از من بهتره ک ماشاالله هم بچه دارن هم شوهرشون میخوادشون 

من عکسامونو زیاد میزاشتم مرتب برا شوهرم استوری عاشقانه میزاشتم از گشت گذرامون از همه چی میزاشتم حتی از گل یا تولد برام میگرفت میزاشتم شایدم اینا باعث حسادت شده نمیدونم

ولی اخه شوهرم میگه من نتونستم اصلا تو این دو سال بهت علتقمند بشم خب ربطی نداره اخه بربقبه شوهرم نتونسته