2777
2789
عنوان

پول مامانمو پس نمیده😑😐

140 بازدید | 9 پست

مامانم چن وقت پیش هزینه های دندانپزشکی شو خودش پرداخت کرد کلاً 

و باب.ا م فاکتوراشو واسه بیمه فرستاد ک یه بخشیشو برگردونن

دیشب گوشیشو چک کردیم بیمه پولو واریز کرده

ولی از خودش میپرسیم دروغ میگه و قسم ک ندادن!

ادامه..

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

الان مامانمو بگم چیکار کنه

چطور پولشو پس بگیرم مبلغ کمی ام نیس

نمیخوایم بفهمه گوشیشو چک کردیم چون یه بار دیگه کلاً همه پیامارو پاک می‌کنه و دیگه نمیتونیم هیچی متوجه بشیم👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شر ب پا میکنه..

دیگه تنها راهش همینه که گفتن ‌.

راه دیگه ای نداره ‌. چی بگیم !!!

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

مگه زن و شوهر از هم سوا هستن. پول بیمه ی مامانت رو بابات میده دیگه وگرنه خودش ، خودش رو بیمه میکرد همون بیمه ی تکمیلی میدونی ماهانه چقدر از حقوق بابات کم میکنه بعد یه جور مینویسی پول مادرم رو پس بگیرم انگار بابات دزده

بابات با مامانت چه فرقی دارن با هم.؟

خییییلی فرق دارن عزیزم 

مامانم با هزار بدبختی پولاشو جمع میکنه همه شم یا خرج بدبختیاش یا ماها میکنه. یا ساده میره بدهیای اونو صاف میکنه

و اون مامانمو حتی یه دکتر نمیبرتش باید زجر بکشه

کم بدی در حقمون نکرده..

هیچ وقت هیچی ازش نخواستیم

حالام بذارم در کمال بی انصافی و پررویی پولشو بخوره؟!

میخواستم ببرمش فیزیوتراپی

اونکه ب کتفشم نیس 

مگه زن و شوهر از هم سوا هستن. پول بیمه ی مامانت رو بابات میده دیگه وگرنه خودش ، خودش رو بیمه میکرد ه ...

دقیقاً دزده..

دزدی همین نیس ک از دیوار مردم بری بالا

هرسری سرش کلاه می‌ذاره 

شماها ک هیچی نمیدونید از زندگی ما

پیام بالامو بخونید متوجه میشین