2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126876 بازدید | 1654 پست
عزیزممممممم😭😭😔😔

نگران نباش منو توهم خدای خودمونو داریم 

فقط صبر داشته باش و امید به آینده 

ایشالا مشکلت حل بشه 

ولی اگر جدا شدی مطمعن باش بازم خدا حواسش بهت هست و پیشته 

نگران هیچی نباش 

خدا یدونه ازت بگیره عوضش خیلی راه های بهتر میزاره جلو پات 

میفهممت سخته ولی به خدا تکیه کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

داداش منم دختر عمومو گرفت بعد دوماه دید نمیتونه حسی نداره طلاق گرفتن باز شوهر شما ۲سال صبر کرده

نگران نباش منو توهم خدای خودمونو داریم فقط صبر داشته باش و امید به آینده ایشالا مشکلت حل بشه ولی اگر ...

در این شرایط اره امیدم تنها و تنها به خداست 

خودش گفته بعد هر سختی اسونی هست امیدم ب خودشه😭

یعنی درست نمیشه؟

داداشم تو محضر پشیمون شد قبل عقد ولی خانواده منم نذاشتن گفتن دختره گناه داره انگشت نما میشه ولی خب نشد اگه شوهرت باهات گرم نیست بهت کشش نداره و زیاد باهات حرف نمیزنه یا باهات زیاد جایی نمیاد درست نمیشه

دعامیکنم که خدا خودش مهرتو به دلش بندازه وزندگیتو شیرین ترازعسل کنه. الهی آمین استاتر خودت رو ...

اره حق با شماست خودمم دیگه پا میزارم رو دلم تحمل میکنم ولی محبت گدایی نمیکنم ازش😭😭😭

دعا کن ولی بیاد سمتم

آخه گناه من چیه ک دوسش دارم

دختر عمومم داداشمو خیلی دوست داشت هم داداشم هم دختر عموم خیلی خوب بودن ولی کنار هم کامل نشدن داداشم گفت میخوام یه بار زندگی کنم پس نمیخوام جفتمون اذیت بشیم و از زندگی لذتی نبریم الان جفتشون با کس دیگه  ازدواج کردن و خوشبختن

داداشم تو محضر پشیمون شد قبل عقد ولی خانواده منم نذاشتن گفتن دختره گناه داره انگشت نما میشه ولی خب ن ...

شوهرم قبلا تا قبل اینکه این حرفو بهم بزنه اگه بهش میگفتم بمیر میمرد هیچی برام کم نمیزاشت 

فقط محبت کلامی نداشت وکرنه بهم نشون میداد علاقه رو ولی الان گفت همش تظاهرو تلاش بود ک عاشقت بشم ولی نشدم

شوهرم قبلا تا قبل اینکه این حرفو بهم بزنه اگه بهش میگفتم بمیر میمرد هیچی برام کم نمیزاشت فقط محبت کل ...

نه داداش من هیچ کاری نکرد به نظر من داداش من بهترین کارو کرد چون دختر عمومو وابسته خودش نکرد و اونم پذیرفت و توافقی جدا شدن و نصف مهریشم داد