2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143554 بازدید | 1788 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الکیه که میگن بعد ازدواج حس بوجود میاد اره ؟! الان که دارم فکر میکنم با خودم میگم چخوب شد به اون ...

استرنبرگ نظریه پرداز عشق و ازدواج میگه یه ازدواج موفق مثل یه مثلث‌۳ ضلع داره که هر ۳ ظلعش باید باشند بدون یکی اصلا خوشبختی به وجود نمیاد . و اون ۳ ظلع صمیمیت ، عشق و تعهد هست 

صمیمیت یعنی زوج ها وقتی با هم هستند و حرف می‌زنند و ...حالشون خوب باشه 

ظلع بعدی گرایش و میل جنسی به هم داشته باشند 

و ظلع بعدی به هم متعهد و وفا دار باشند  باشند  . اینا هر ۳ بای کنار هم باشند 

سخته عزیزم ..

اگه شوهرت خوبه و مرد زندگییه، برید پیش مشاور شاید راهکار داد و تونستید علاقمند بشین به هم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من رفتار اشتباه خییلی داشتم گفتم بهش جبران میکنمولی اون گفت اصلا از اول دوستت نداشتم گفت تو رفتار بد ...

این مرد تموم شده رفته 

چون گفتی تو عیبی نداری 

فقط رحم بهش نکن که بازنده داستان تو میشی

شوهرم ادم خوبیه

وقتی بهت علاقه نداره تو چطور اینجوری عاشقش شدی؟ 

میدونی م خودمون زنیم 

تا محبت واقعی از طرف مقابلمون نبینیم، عمیقا عاشق نمیشیم..

شازد دوستت داشته ولی الان شدتش کمتر شده

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پس الکیه که میگن بعد ازدواج حس بوجود میاد اره ؟! الان که دارم فکر میکنم با خودم میگم چخوب شد به اون ...

ادما متنفاوتن و خیلیا هستن توی زندگی عاشقِ همدیگه میشن.

وقتی پایبنده انتخابی باشی که کردی،هیچوقت نمیخای ازش جدا شی.

ولی وقتی شعورِ ازدواج و رابطه نداری حتی اگر عاشقِ طرفتم باشی باز یه بهونه ای جور میکنی جدا شی.

تاحالا ندیدی کسایی که عاشق همدیگه بودن بعد از ازدواج از هم متنفر شن و طلاق بگیرن؟

پس بااین رویه پیش نرو که ممکنه کیسای خوبتو از دست بدی.عاقلانه تصمیم بگیر اتفاقا نه احساسی

خدایا شکرت

اسی منم ۸ سال ازدواج کردم اما هیچ وقت به شوهرم نگفتم دوستت دارم دست خودم نیس اصلا نمیتونم بگم هزاران ...

خواستم بگم شایدی وجود نداره قطعا همینه که عشق همون موقعیتیه که دارین اما قدرنمیدونین زمانی قدرمیدونین که ازدستش بدین واینکه همسرتون میدونه دوسش ندارین فقط باورنداره چون اگه مطمعن بود دوسش دارین هیچوقت نمیپرسید وقتی هزار بار ازتون پرسیده یعنی شک داره خواهرانه بهتون میگم وقتی قدر چیزیو ندونی خدا اونو ازت میگیره.دل بده به همسرت وزندگی بدون اون تصور نکن اون بیرون هیچ خبری نیست.