2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143434 بازدید | 1787 پست
اخه مطمئنم ازش پرسیدم گفت من دیگه همه چی دلمو برات گفتم از اول گفت بهت گفتم همش فقط تلاش بوده هر مار ...

رد گم کنی گذوشته ک سر لج نیفتی بخای مهریه و حق و حقوق بگیری

میخاد دوستانه و زود تموم کنه

شک نکن پای کس دیگ وسطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خواستگاری که دوستش ندارم اون خیلی می‌خواد خانواده ام گذاشتنم تحت فشار حتی میخواستن از خونه منو بیرون کنن قبول نکردم از نظر من به زور تو زندگیت نگهش ندار هک اون اذیت میشه هم تو جفتتون زجر میکشین البته اگه بتونه حق و حقوق تورو بده بالاخره تو اسیب دیدی و قراره شاید بعد از جدایی هم اذیت بشی 

اینارو باهاش درمیون بزار 

از اول اشتباه کرده خانواده هرچقدرم اجبار کنن این نباید زندگی تورو بازی میداده 

اگه قبول میکنه حق و حقوقتو بده ازش جدا شو

خیلی عذرمیخوام ولی خاک برسرت..منم ۴سال پیش میگفتم مهریه فدای سرررش عرررر میزدم ک خودشو میخوام. همه م ...

چقدر حرفت حقه منم طلاق اولم بخشیدم چون خودم خواهان طلاق بودم الان شوهر دومم بعد سه سال گفت نمیخوامت توافقی جداشو ببخش منم گفتم نمیشه من بدبخت باهام بازی شده حالا بهم بگه نمیخوامت چقدر حرفات حق بود دمت گرم

به نظرم یک بررسی انجام بده ببین شخص سومی هست یا نه وگرنه هیچ مردی رو نمیشه برای ازدواج اجبار کرد که ...

ببخش گلم من  ریپلای کردم اما به نظرم نوعی اصرار بوده  از طرف خانواده آقا .نه که مجبورش کنن ولی خیلی بهش گفتن و اصرار کردن وگرنه به قول شما مرد رو نمیشه مجبور کرد 

عزیزم پدر مت هم ب اجبار با مادرم ازدواج کرد مثل شرایطی ک شوهرت داشته مادرم منم از جایی خبر نداشته و خیلی دوسش داشته و با کلی بکش و نکش اینا بچه دار شدن و هنوزم پدرم مادرم رو دوس نداره و اذیت میکنه خیانت هم بهش کرد ولی تو تا بچه دار نشدی ازش جدا شو امروز بشی بهتر از فرداس ولی مهریه رو بگیر که دستت جلو کسی دراز نباشه و جداشو چون عشق یه طرفه فایده نداره چون میره بهت خیانت میکنه 

عزیزم از منی که تجربه کردم زندگیه تورو بدون اگه گفت طلاق فقط بگو باشه اصلا مقاومت نکن اشتباه منو نکن روزی میرسه که میگی ای کاش همون موقع که گفت دوستت ندارم و بیا جداشیم قبول میکردم ببین اگه واقعا دلش به دلت نیست بزار بره چون بعدها بلایی به روزت میاره که هر روزت بشه اشک و آه اینو یادت بمونه

پس جواب گریه هام قلب شکستمو کی میده مگه من عروسکم ک‌ دو سال عمرم خراب شد و از این ب بعد باید با نگاه ...

خودت داری میگی دوسال یعنی میخوای بزاری این۲ سال بشه ۲۰ سال عذاب؟وقتی میگه دوسال تلاش کرده نتونسته از این به بعدم نمیشه عزیزم حتما برو مشاور