2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145896 بازدید | 1800 پست
واضحه خواهرم اشتباه من رو نکنید از همین الان کاری که دلتون میگه رو بکنید جدا شیدروز عقد بهم گفت دوست ...

اخه یکساله عقدیم خانواده میگن زشته آبرومون میره و فلان میگن تو جدا بشی دیگه کسی نمیگیرتت🥹

متاسفم ولی من همسرتون رو درک میکنم منم ازدواج اولم همینجوری بود هر کار کردم نتونستم دوسش داشته باشم ...

پس جواب گریه هام قلب شکستمو کی میده مگه من عروسکم ک‌ دو سال عمرم خراب شد و از این ب بعد باید با نگاه های دیگران عمرمو سپری کنم مگه من چیکار کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عییی جان دلم خاست جاس استاتر بودن ی شوهر داشتم ک نیخاست طلاقم بده و نصف اموالش مال من شهَ🤣

خدا نکنه کسی مثل من بشه نمیدونید چقدر عذاب میکشم فقط از خدا مرگ میخوام یا درست بشه

فارغ از صحبت های بعضی دوستان راجب اینکه با رفتارهای شما،همسرت دلزده شده،باید عرض کنم که اگر حرفای ایشون صحت داشته باشه و علنا بدون علاقه با شما ازدواج کرده به نیت ایجاد محبت در اینده،بشدت مقصره این آقا ...

همه ما ایرادهایی داریم دلیل نمیشه که طرف بلکل عوض بشه ،هیچ رابطه ای بدون مشکل نیست...و اگر قرار باشه تاوانی داده بشه هر دو طرف باید پذیرا باشن،آقا هم باید تاوان این کار رو بدن از بعد مادی

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
بهت محبت نمیکرد چی شد عاشق نشدی؟

سنم کم بود ازدواجم سنتی بود اصلا باهاش اوکی نبودم که بخواد بهم محبت کنه اصلا دلم نمیخواست ببینمش 

میدونی مادرم میگفت برید زید یه سقف علاقه به وجود میاد دست گذاشت رو نقطه ضعفام و خرم کرد تا قبول کردم 

و اینکه میگی‌ جواب دل شکسته و فلان باید بگم حقیقتا این چیزا رو نمیدونم خیلیا از جمله خودم جدایی و شکست عاطفی رو تجربه کردیم و گذشتیم ازش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اصلا نگفت الان دو سه روزه گفته

پس پیگیری کن ببین ازچی ناراحت شده

احتمالا این حرف هم ک گفته بهت علاقه ندارم از عصبانیت و ناراحتی گفته

ب نطر من مردی ک زنشو نخواد نمیتونه رابطه جنسی برقرارکنه

پس جواب گریه هام قلب شکستمو کی میده مگه من عروسکم ک‌ دو سال عمرم خراب شد و از این ب بعد باید با نگاه ...

چقدر تند میری یکم شلش کن 

این عشق رو نثار کسی کن که لایق هست و قدر دان 

طرف داره میگه نمیخوامت تو نشستی گریه میکنی 

خب بدرک که نخواست تو وابسته ای کم کم خوب میشه با گذرزمان

پس جواب گریه هام قلب شکستمو کی میده مگه من عروسکم ک‌ دو سال عمرم خراب شد و از این ب بعد باید با نگاه ...

ببین همه دوست دارن بایکی بالاتر از خودشونن بگردت متاسفانه تو برای خودت شخصیتی نذاشتی:) 

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

برو به همون خانواده ... اش بگو بیاین حالا درستش کنید این گندی که زدید 

مرد رو که نمیشه زوری نگه داشت!!!!

و واقعا متعجبم چطور میتونی کسی که هیچ حسی بهت نداره دوست داشته باشی!!! 

ببین واقعا چیه حرفش ،  ممکنه فقط از سر خستگی حتی اینا رو گفته باشه

ولی پیشنهاد میکنم ضعف نشون نده چون بدتر اصرارش بیشتر میشه