2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145896 بازدید | 1800 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر متاسفانه تو همین تایپکا خیلیا بهت توهین کردن از جمله خود من اما تو هیچ جوابی ندادی در برابرش ...

من اینقد این روزا روحم آزردس که طاقت دعوا یا جواب دادن ب کسبو ندارم 

گفتم ک همش با شوهرم اتفاقا قهر میکردم دعوا میکردم این نبود ک همش بهش وابسته باشم خیلی وقتا ازش شکایت داشتم و قنر بودم...

عشق خیلی خوبه تو زندگی من دلم میخواد بمیرم ولی بدون همسرم زندگی نکنم😭

حرفات رو که میخونم نشون میده کلا از لحاظ روحی روانی متعادل نیستی عزیزم

عزت نفس و اعتماد بنفس اصلا نداری و بیش اندازه وابسته ای و احساس ضعف و داری

حتما برای درمان برو مشاور

چون بیشترین اسیب رو میبینی و اخرش میشه افسردگی و مشت مشت قرص خوردن

وضعیتت اصلا عادی نیست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
😭گفتم از رفتارم پشیمونم ولی گفت ربطی ب رفتارت نداره

اصلا که نباید بگی پشیموتی باید با غرور باهتش برخورد کنی 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

شاید مشاور برید درست شه 

اینکه بخاطر ی جانم و لایک اینستا قسمش دادی واقعا کار چرت و اشتباهی کردی هرکی باشه زده میشه میفهمه چقد ضعیفی همه از آدمای قوی خوششون میاد که مشغول خودشونن ولی تو ازش ی بت ساختی و شروع کردی به پرستیدن 

اول باید خودتو دوست داشته باشی تو خودتو دوسنداری قطعا

من اینقد این روزا روحم آزردس که طاقت دعوا یا جواب دادن ب کسبو ندارم گفتم ک همش با شوهرم اتفاقا قهر م ...

خب دقیقا عزیز من قهر و دعوا و بحث خودش باز یه جور اظهار عجز و ناتواتی و التماس تو برای توجه هست فقط باید بی توجهی کتی و به خودت برسی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
از نظر مالی تو فشار نیست؟؟ خونه دارین یا مستاجرین؟تو حرفاش گفته ک میخاد تنها باشه و خودتم گفتی انگار ...

از نظر مالی خیلی تو فشاره همش حقوق میره برا قسط جوری میشه تا برسه اخر ماه کمتر از یه تومن داره

خونه مال ما نیست مال پدرشوهرمه 

نه میگه تنهایی رو دوس دارم میگه حتی یه ثانیه نتپنستم دوستت داشته باشم میگه نمیخوامت

عزیزدلم سلام یه پیشنهاد دارم انجامش بده قبلاً به چند مورد انجام دادن خیلی خوب بود براشون .حالا اگه بشه این کار کن .خدا بهلطف حضرت زینب مهرتو شدیدا تو دلش بندازه نگران نباش 

با توجه به دو تا تاپیک قبلیت میگم

شاید از بس بهش گیر دادی و گریه کردی خسته شده ازت

یکم تنها بزارش بزار آروم باشه آرامش براش بیار زیاد جلوروش نباش یکم از لحاظ ذهنی استراحت کنه خوب میشه دوباره بر میگرده به زندگی

فقط گریه نکن بد ترین کاره اعصابش را بیشتر خورد میکنی

چکاری خواهر؟

عزیزم نمیدونم شنیدی یا نه سوره مزمل و طلاق به نیت افزایش محبت شوهر خیلی تاثیر داره .خیلی ها تجربه کردن .یا نماز شب که دوستمون گفت بخون یا مداومت کن رو این دوتا سوره ،طولانی هم نیستن .خودش میاد میگه بمون ان شالله