الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فهمیدی به منم بگو . منم مثل تو هرچند وقت یکبار فکر میکنم دوستم نداره اهمیت نمیده عاشقم نیست . باز میگم اگر دوستم نداشت خرج خونه زندگبمون نمیکرد برام خرید نمیکرد ولی خب اینا نیاز عاطفی رفع نمیکنه. باز باهاش حرف میزنم یکم. غر غر و اینا تهشم جواب. نمیگیرم دو سه روز بعد باز خوب میشم
از سرکار میاد میره یه گوشه میخوابه البته منم چون شاغلم گاهی خودمم قبل اینکه اون بیاد خوابم ، قبلا از سرکار میومد بغلی چیزی میکرد رابطه جنسی هم که بیست روزه نداشتیم گهگاهی هم دعوا میکنیم
شایدم من مقصر بودم چی بگم اون که میگه تو بهم احترام نمیذاری و حرفای من و گوش نمیدی
خب برگرد یه دور رو اخلاق خودت کار کن نمیگم تو بدی ولی زن و شوهر همینه باید ی جورایی به میل هم رفتار کنن متاسفانه آگاهی پذیرش تفاوتهارو نداریم ...ی دوستی داشتم بس که باش حرف زدن فهمید مشکل از خودش بوده بس که تحقیر میکرد شوهر رو ..الان انگار لیلی مجنون شدن یاد گرفته با مردش چطور رفتار کنه ..قرار نیست همه چی هم به میل ی طرف باشه باید در مورد همه چی حرف زده بشه نه غر و بحث
بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم دلم هزار بار از دستش شکسته دوست دارم خونه رو ول کتم و برم
زندگی همینه نمیشه فرار کرد باید بجنگی ..من از تجربه خودم میگم بهت یکم ملایمتر باش خیلی جاها سکوت کن خیلی جاها پیش قدم شو..غرورت بزار بیرون خونه حتی اگه حس میگیری ...این دنیا جایی واسه بازنده ها نداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)