2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143034 بازدید | 1784 پست

در هر صووورت الان 70 درصد دارن میگن خونه را رها نکن

اگه بری پس فردا مادر شوهرت میگه  چرا خونتو ول کردی رفتی

برای رفتن هییییچ وقت دیر نمیشه 

تو اول  تلاشتو بکن  بعد عذاب وجدان نگیری  کاشش مونده بودم و فلان

نتیجه ای که من از همه پستات گرفتم این بوده که تایپ شوهرت نیستی اولا تفاوت سنی زیاداز یک طرف خام ونپخ ...

اخه نمیخوام خونه رو ترک کنم اینحا هم خیلیا گفتن نرم 

اگه برم از خونم دیگه برگشتن سخت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صووورت الان 70 درصد دارن میگن خونه را رها نکناگه بری پس فردا مادر شوهرت میگه چرا خونتو ول کرد ...

اره خودمم دلم نمیخواد برم 

لهم گفت اگه نری از من سردی میبینی دیگه ن بهم زنگ بزن ن پیام 

اخه الان یک ماهه دیگه رابطه نداریم این کفتم مال تا قبل یک ماه پیش بود

شاید دعاتون کردن ....

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

مردها تا جایگزین پیدا نکنند برات رهات نمیکنن 

مطمئنم سرش به یه آخور دیگه گرمه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

مردها تا جایگزین پیدا نکنند برات رهات نمیکنن مطمئنم سرش به یه آخور دیگه گرمه

میگه از اول دوستت نداشتم تلاش کردم دوستت داشته باشم ولی فایده نداشت خسته شدم از زندگی تنهایی میخواد میگه از زندگی سیرم 😔

به عنوان یه مشاور میگم این دلش جای دیگه ای وگرنه فراوان هستن زوج هایی که کاملا سنتی ازدواج کردن عاشق هم دیگه ام نبودن اما بعد جونشون برا هم در رفته

یا اینکه مسائل دیگه ای هست

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
آخه وقتی میگه حدا بشیم صداش میرنم خشک حوابمو میده میخوام بغلش کنم نمیکنه ازم دور میشه میکه فقط باید ...

همه دارن میگن یه مدت طرفش نرو تو میگی بغلش میکنم، عزیزم باهاش سرد رفتار کن وقتی گفت برو بگو نمیرم اینجا خونه منه ، نه بغلش کن نه بهش بگو دوستت دارم به نظرم صبح برو خونه مامانت اینا شب برگرد خونه و کاملا سرد رفتار کن

کس دیگه ای تو زندگیش نیس؟

دعایی چیزی بگیر

https://uupload.ir/view/vid_124481120_124711_771_5d23.mp4/                                                                                                                                                                          https://uupload.ir/view/vid_101690131_022259_371_f241.mp4/

بگو مهریه مو بده باشه جدا شیم خودش به غلط کردن میفته

واقعا حاضری یه نفر به خاطر مهریه به غلط کردن بیفته باهات زندگی کنه ولی علاقه ای بهت نداشته باشه؟

چرا فکر میکنی به زور بچسبه به شوهرش بهتر از جداییه؟

میگه از اول دوستت نداشتم تلاش کردم دوستت داشته باشم ولی فایده نداشت خسته شدم از زندگی تنهایی میخواد ...

دروغ میگه

مطمئن باش کس دیگه ارو پیدا کرده

ببخشید هیچ مردی از زن وزندگی بدش نمیاد مگر اینکه بی عرضه باشه

اونم بی عرضه با خودش میگه خب عروسی گرفتم این همه هزینه کردم دیگه میمونه تو زندگی.یا گرایشش فرق کنه 

اگر مطمئنی استریته و گی نیست پس یه نفر دیگه ارو پیدا کرده

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

به عنوان یه مشاور میگم این دلش جای دیگه ای وگرنه فراوان هستن زوج هایی که کاملا سنتی ازدواج کردن عاشق ...

میگه دو‌ساا تلاش کردم عاشقت بشم هر کار کردم شاید بتونم دوستت داشته باشم ولی نشد دیگه کم آوردم نمیتونم تظاهر کنم