الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنتی همون دیگه میگه چون خانوادم گفتن تو رو بگیرم کفتن برین زیر ی سقف عشق میاد اومدم هر کار کردم عاشق ...
چندسالشه احساس میکنم دوست داره طعم دوست داشتن و عشق و این چیزا رو بچشه البته شاید هم عاشقت هست و خودش نمیفهمه بهترین راه اینکه ازش دور بشی و تنهاش بزاری شاید حس دلتنگی اومد سراغش یا به این نتیجه رسید که عاشقت هست
اره نرفتم براهمین میگه الان هررررچی دارم بخاطر وایستادن های تو هست و موندی زندگی ساختی الان هم محبت میکنیم بهم ولی کنترل شده و سنجیده شاید عمیق تراز قبل فقط سعی کن اگمیخوای بمونی قوی باشی جلوش گریه نکن تنهایی گریع کن سخته خیلی ولی حدعقل هنوز بجه نداری متونی ب خودت حداقل فرست جبران بدی و یک مرد عاشقبسازی
بنظرم بگو من میرم فقط شرطش اینه که مهریمو بدی و یه خونه برام اجاره کنی حالا اگرم بعدا پشیمون شد یا نشدش ب تو ربطی نداره فقط پولتو بگیر و برو ی زندگی جدید و شروع کن