2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143034 بازدید | 1784 پست
سنتی سحته ولی واقعااز ادم عاشق واقعی میسازه الان میگه هرچی دارم ندارم مال تو هست مردی بود پول حساب ک ...

واقعااااا 

بعنی فقط موندی خونت و نرفتی قهر 

ک درست شد؟

بهش بی محلی کردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت ولت کنه چوبشو بد میخوره تو خیلی ساده ای گیر یه قالتاقی میفته که روزی صد بار به خودش لعنت میفرس ...

حرفهای خیلی حقی میزنی سخته تک تکشو لایک کنم

دقیقا حرفهای دل منو بهش زدی

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
سنتی همون دیگه میگه چون خانوادم گفتن تو رو بگیرم کفتن برین زیر ی سقف عشق میاد اومدم هر کار کردم عاشق ...

چندسالشه احساس میکنم دوست داره طعم دوست داشتن و عشق و این چیزا رو بچشه البته شاید هم عاشقت هست و خودش نمیفهمه بهترین راه اینکه ازش دور بشی و تنهاش بزاری شاید حس دلتنگی اومد سراغش یا به این نتیجه رسید که عاشقت هست

اره نرفتم براهمین میگه الان هررررچی دارم بخاطر وایستادن های تو هست و موندی زندگی ساختی الان هم محبت میکنیم بهم ولی کنترل شده و سنجیده شاید عمیق تراز قبل فقط سعی کن اگمیخوای بمونی قوی باشی جلوش گریه نکن تنهایی گریع کن سخته خیلی ولی حدعقل هنوز بجه نداری متونی ب خودت حداقل فرست جبران بدی و یک مرد عاشقبسازی 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی مسخره بازی های مردا میبینم میگم خداروشکر که ازدواج نکردم هنوز!

طلاق بگیر دختر ازش

وقتی بی احترامی می‌کنه!

وقتی قدر تورو نمیدونه!

اول از همه خودت دوست داشته باشه❤️

بنظرم بگو من میرم فقط شرطش اینه که مهریمو بدی و یه خونه برام اجاره کنی حالا اگرم بعدا پشیمون شد یا ن ...

پول نداره ک حتی بهم مهریه بده 

اوضاع کارش خوب نیست این اواخر بدترم شده همش فکرش درگیر کاره میگم ده روز میموند سرماه یه تومن فقط داشت