2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145086 بازدید | 1798 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم اگ دوست نداشت پس موقع رابطه چه جوری بود؟! اونم تو میرفتی سمتش؟!

نه همیشه خودش میومد من حتی چند روز طول میکشید میومد سمتم میگفتم نمیخوام چرا مثلا 5 6 روز گذشت نیومدی ولی اون بغلم میکرد شوخی و اینا و رابطه داشتیم موقع رابطه هم همه چیش خوب بود

نه همیشه خودش میومد من حتی چند روز طول میکشید میومد سمتم میگفتم نمیخوام چرا مثلا 5 6 روز گذشت نیومدی ...

پس مگ مرض داره 😐 ببین هنوز امید هست چون رابطه باهات و داره و دوس داره رابطه رو زیاد محلش نده پاپیچش نشو فقط بیشتر از قبل ب خودت برس ب ظاهرت موهات ارایش عطر ...بذار دست نیافتنی بشی براش جذاب بشی ک کم کم شاید نرم شد خودت حتما برو مشاوره راه حل بهت میده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اخه کم محلی کنم یا اینا رو بگم میخوام تلاش کنم بعضیا میگن بهش محل نزار از بس رفتم سمتش ازم زده شده

نه از فردا بخای محبت کنی

ببین بعد یه دوره کوتاه  قطعا مشاوره میگه ادامه بدید 

یه مدت که رهاش کن  تا ذهنش خالی بشه ولی حواااست باشه  نخاد با کسی وارد رابطه بشه از تنهایی   نا محسوس چکش کن  که هوا برش نداره 

پس مگ مرض داره 😐 ببین هنوز امید هست چون رابطه باهات و داره و دوس داره رابطه رو زیاد محلش نده پاپیچش ...

اخه الان یک ماهه دیگه رابطه نداریم این کفتم مال تا قبل یک ماه پیش بود

نتیجه ای که من از همه پستات گرفتم این بوده که تایپ شوهرت نیستی اولا تفاوت سنی زیاداز یک طرف خام ونپختگی خودت هم این فاصله سنی رو تشدید کرده!نتونستی مثل یک دوست براش باشی صرفا نقش یک زن رو براش بازی کردی وتو دوسال عطش جنسی شوهرتم سردشده حتی دیگه ازاین طریقم جذبت نمیشه!چیزی که من احساس میکنم اینه که شوهرت یه دوست یه همراه یه تکیه گاه تو هر حالی میخواسته وبه نظرم این چیزا 90درصدش اکتسابی نیست وذاتیه و کلا توشخصیتت چنین آدمی نیست!و شوهرتو باید یه آدم متکی به خود وقوی باشه که از تو فقط زنانگی بخواد ولوندی براهمین میگم شما تایپ هم نیستید!به نظرمن بهترین راه اینه خودتو بهش تحمیل نکنی وبا احساست کنار بیایی با شوهرت صحبت کن بگو من میرم ولی فعلا به خانوادم نمیگم چرا رفتم مثلا بهونه میکنم که تو باید سفر کاری بری  منم رفتم هم اونارو ببینم هم تنها نباشم وبرو خونه بابات ولی هیچ اقدامی برا طلاق نکن بزار تنها بشه بزا زندگی بدون تورو ببینه فکراشو بکنه به یه نتیجه قطعی ویقین برسه که واقعا تو رو نمیخواد اونوقت اقدام کنیدوبه خانوادت بگو