2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست
مگه به همین راحتیه....دختر احساساتی نشی بگی هیچی نمیخوام وبزاری بریاااا ...بگو گوه خوردی دوسال من با ...

من خودم داغونم بخدا ب هر کی بگم تعجب میکنه ک رندگیمون ب هم خورده همه میدونن من عاشق شوهرمم ای خدا 😔

مبترسم از بعدش 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پستامو کامل بخونید بعد قضاوت کنیدمن خودخواه نیستم پدرش میگه برو زن بگیر یعنی هوو بیار سرش تا حال ...

شما متن من بخونین میگم چرا تو این زندگی موندین وقتی هردو در عذابین 

طلاق واسه این چیزا گذاشتن 

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

شوهرت بدجوری هوایی شده.....مطمئنی کسی توزندگیش نیست؟؟؟؟

اره بهم گفت کلافس از زندگی خستس 

اصن گفت یبار ک دعوا میکردیم گفت کاری نکن بی خبر برارم برم جایی ک هیچکس پبدام نکنه 

حالش خوب نیست خسته شده از من از زندگی اجباری از اینکه باید وانمود میکرد ب دوست داشتنم

عزیزم بنظرت ما برای نیت مون چطوری بگیم مثلا آیا بابام جوگیر میشه و خونه رو به نام برادرام‌میزنه..و خ ...

دومی رو نیت کن فلانی همسرم رو عاشقشه؟؟؟یا چه حسی به شوهرم داره

اما عزیزم.یه درصد جای خطا بذار چون انسانیم..اینکه تو خواب هرچی دیدی تووواقعیت فوری نگی همونه برو تحقیق کن...اولی رو نیت کن چیکارکنم بابام خونه رو به اسم مامانم بزنه..یا به اسم برادرام نزنه

خب مامانت طلب مهریه کنه قبل این کار

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من خودم داغونم بخدا ب هر کی بگم تعجب میکنه ک رندگیمون ب هم خورده همه میدونن من عاشق شوهرمم ای خدا 😔 ...

نترس اینجورآدما رو نباید گذاشت راحت خلاص شن وبرن دنبال عشق وحال خودشون باید بدونن بازی کردن با روح وروان وابروی یه نفر چه جوریه اصلا احساساتی برخورد نکن حتما اگه بازم پیگیر طلاق شد محکم باش وطبق قانون همه حقوقتو بگیر 

ببین رفتم دوتا تاپیک قبلت رو خوندم

معلومه خیلی ادم حساسی هستی و‌ خیلی گیر میدی بهش.

مردا میان خونه آرامش بگیرن، اونم یکی مثل آقای شما که طولانی هم بیرون هست و احتیاج به آرامش بیشتری داره.

حتماااا یک سرگرمی برای خودت پیدا کن، کلاس هنری فروش غذای خونگی، فینگر فود...یا هرچیز دیگه ای که دوسداری

اون گفت ،تو چرا گریه کردی؟ چرا التماس کردی؟یه چی گفت اصلا جدی گفت،خودتو بزن به نفهمی،نمبخوادت بره طلاقت بده حق وحقوقتم باید بده ،مشکل زنا اینه هی پیگیرند ولش کن ،خودش ادم میشه به روی خودت نیار کار عادیتو بکن،عادی زنگ بزن،عادی خرید کن،همین عادی بودن برات بهتره تا سلوغ بازی

ببین رفتم دوتا تاپیک قبلت رو خوندممعلومه خیلی ادم حساسی هستی و‌ خیلی گیر میدی بهش.مردا میان خونه آرا ...

دیگه این کارا چ فایده داره وقتی میگه نمیخوامت جدا شیم نمیخواد باهام زندگی کنه گفت اگه بمونی سردی ازم میبینی چون نمیتونم بهت محبت کنم گفت اگه بمونی دیگه کارم نداشته باش  اصلا ن زنگ بزن ن پیام بده دستشو میخواستم بگیرم حتی نمیداد

انکار ب هم نامحریم😭😭😭😭😭

چرا محبتشو عملی نشون میداد عزیزم و جانم میگفت بهم ولی دوستت دارم نمیگفت میخواست بره سرکار بوسم میکرد ...

من اولش گفتم شاید کسی دیگه رو داره ،داره دست به سرت میکنه،خیلی دلم گرفت واست گفتی عاشقشی بدون اون نمیتونی،اما وقتی این پستتو خوندم،شوهرت آدم خوبیه،ببین همینطور که تو میخوای باکسی باشی که عاشقش باشی ی ذره هم خودتو بذار جای اون،اونم حق اینو داره باکسی باشع که عاشقشه..میدونم خیلی سخته ها اما خودتو بذار جای اون آسون تر میشه برات ،بهش فرصت بده ی مدت تنهاش بذار کاری ب کارش نداشته باش بذار خودش تصمیم بگیره

.

اسی شوهرمنم گاهی بهم میگه دوست ندارم وفلان خوب شاید راستم میگه چون حتی باهام رابطه هم نداره منم هربار گفتم نداری برو راه باز جاده دراز برو داداگاه درخواست بده مهریه منم بده هرجا میخوای برو ولی کووو هنوزم که هنوزه میاد حرصم میده اسمی از طلاقم نمیاره