2777
2789

امرئوز بعد یکسال زدم ماهواره اهنگ نیم ساعت فقط خواننده جدید بود صدا ها هم یکی از یکی بدتر و روتوش شده واقعا اگه کاری برای انجام ندلرید دلیل نمیشه خواننده بشین واقعااااااااا

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
واقعاذخواننده ها بعد ۹۶ به این دیگه هر کی اومد بدرد نخور بود

اره دقیقااا اخرین خواننده های خوب مجید رضوی و حامیم بودن بعدش دیگه هیچی این اواخر هم نوان و عرفان تهمماسبی یکم خوبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که بتونند شانسشون را امتحان کنند...اگه صداشون خوب نبود، خودشون دیر یا زود حذف میشن.

دیگه تو شبکه های معتبر موسیقی پخششون نکنن واقعا مایه کسر شان ا میخوان شانسشون رو امتحان کنن کلی پلتفرم موسیقی هست

دیگه تو شبکه های معتبر موسیقی پخششون نکنن واقعا مایه کسر شان ا میخوان شانسشون رو امتحان کنن کلی پلتف ...

اگه داخل شبکه های معتبر فعال هستند و بد صدا، پس حتما قضیه پول و پارتی مطرحه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم