2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست
درست میشه؟تورو ب خدا برام دعا کنید نظرش عوض بشه

سلام اره راس میگ برامن خیلی معجزه کرذ منم مشکل توروداشتم اختلاف زیادداشتیم نمازشب عالیه نیم ساعت قبل اذان بخون البته انتظار نداشته باش زود اثر کنه بعد بگی ن نشد...نماز هم رابطت باخدا محکم میکنه هم بذاهمه چی خوبه

عزیزم حتماً پیش روانشناس برو. من خودم روانشناسی خوندم. زوج درمانی گذروندم میتونستم اگه مراجعم بودی کمکت کنم. ولی سر کار نمیرم الان. پیش زوج درمانگر خیلی خوب برو. فقط هم خودت بری کافیه. بهت یاد میده که چه طوری دلشو بدست بیاری. به کاری باید بکنی که عاشقت بشه همین. به هیچ عنوان هم زیر بار طلاق نرو. چون خودت دوستش داری خیلی ضربه میخوری. طلاق راه حلش نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوسال بهت محبت نکرده اصلا؟رفتاراش چطوری بوده باهات...وای از دست این نرای جامعه

چرا محبتشو عملی نشون میداد عزیزم و جانم میگفت بهم ولی دوستت دارم نمیگفت 

میخواست بره سرکار بوسم میکرد از کار میومد بغل و بوسم میکرد موقع خواب دستش زیر سرم بود هر چی از میخواستم انجام میداد خیلی باحوصله مهربون بهم احترام میزاشت 

خییییلی ادم صبوریه گفت تا الان صبر کردم برات هر کار کردم ک بتونم عاشقت بشم ولی دیگه کم اوردم خسته شدم نمیخوام این زندگیو

حالا اگه من بودم میگفتم عه چه جالب منم چند وقته میخواستم بگم روم نمیشد خوبه خودت گفتی .. ناراحت شم که چی غرور ادم چی میشه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

گریه نگن عزیزم با امام زمان صحبت من، آروم میشیراهکار به ذهنت میندازنخدا بزرگه مطمئنم زندگیت درست میش ...

اتفاقا مردا الکی صخبت نمی کنن

برلز مطرح کردن ایم موضوع خیلی فکر کرده و تلاش کرده طی این دوسال علاقه ای بوجود بیاد ،،بهر دلیلی نتونسته علاقه شکل بگیره ،،چرا زنها باید گدائی محبت کنن در حالیکه زن سرشار از عشق و محبت و شور زندگیه بهتره این شور و شوق در جای درس ،در مکان درست ، در زمان درست و با شخص درست خرج بشه

مشخصه یکم افسردگی داره، اگه اهل دمنوش هست عصر ها ب اش دمنوش اسطخودوس دم کن خودتک بخور مغز رو گرم میک ...

کارش جوریه فقط شب میاد خونه ساعت 8 9 بعضی ‌وقتم 10 نمیرسم اصن باهاش خرف بزنم تا بخوام چیزی بگم از خستگی خوایش میبره

عزیزم حتماً پیش روانشناس برو. من خودم روانشناسی خوندم. زوج درمانی گذروندم میتونستم اگه مراجعم بودی ک ...

تو رو خدا شماره ی چیزی بده باهات صحبت کنم چجوری اخه زندگیمو درست کنم

من خودشو میخواااااااام😭😭😭😭😭😭

خودتو کوچک نکن ول کن 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

عزیزم حتماً پیش روانشناس برو. من خودم روانشناسی خوندم. زوج درمانی گذروندم میتونستم اگه مراجعم بودی ک ...

چجوری کاری کنم. دوستم داشته باشه 

بهم گفت دو سال نتونستم عاشقت بشم دیگه خسته شدم از زندگی اجباری گفت جدا بشیم من چیکار کنم

مگه به همین راحتیه....دختر احساساتی نشی بگی هیچی نمیخوام وبزاری بریاااا ...بگو گوه خوردی دوسال من بازیچه خودت کردی هم از لحاظ ر حی آسیب دیدم هم آبرومو اینجوری داری میبری این همه ادم دعوت کن عروسی بگیر خرج کن که آخرش بگی نمیخوام وراحت تمام😑😑همه حق وحقوقتو بگیر تابفهمه زندگی بقیه بازیچه اون نیس که بیاد وتازه بعد دوسال یادش بیوفته عهههه انگار دوسش ندارم گوه خورده مرتیکه عوضی شرمنده اسی به خدا عصبی شدم