2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 117133 بازدید | 1605 پست
ببخشید متوجه نشدم

خیلی دنبال اون زندگی احساسی و رویایی که تو فیلم ها نشون می دهند نباشید. به ایشون درواقع باید اینو بگید. با هم هستید و حواستون به سلامتی همدیگر هست.نیازهای هم را بر آورده می کنید. مثل هر رابطه یا شراکتی. اون داستان های عاشقانه یا اینکه حتما باید یک حسی داشته باشه که متفاوته و اسمش عشق واقعیه یا به تعریف ایشون دوست داشتن واقعی ممکنه هیچ وقت نیاد. طوری هم نیست. همه‌مثل هم نیستند. 

روانشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مطمئنم ما اقوام هستیم آخه میگفت خانوادم تو رو میخواستن من زن نمیخواستم اصلا ب اصرار اونا و اینکه ...

عشق بعد ازدواج یه چیز نسبی هست و مطلق نیست

درصدش کمه مگه اینکه بچه بیاد فضای بین شما رو گرم کنه اون خلا رو پرکنه که تازه اونم میره تو احتمال

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

خیلی دنبال اون زندگی احساسی و رویایی که تو فیلم ها نشون می دهند نباشید. به ایشون درواقع باید اینو بگ ...

ببخشید شما مشاوره هستین؟

چون یه مشاورم همینو ب من گفت 

گفت عشق لیلی و مجنون تو تاریخ بوده دنبالش نگردین

من ب شوهرم کفتم ولی قبول نداره این حرفو اخه اون میگه بین من و تو هیچ علاقه ای نیست

میمونم ببینم جواب مشاور چی میشه اگر جواب نداد همینکارو میکنم

ببین این مرد داره بهانه میگیره مردا اصلا دنبال عشق نیستن کاملا با زنا فرق دارن رابطه گرم زناشویی رو به هرچیزی ترجیح میدن این آدم دنبال چیز دیگس

عشق بعد ازدواج یه چیز نسبی هست و مطلق نیستدرصدش کمه مگه اینکه بچه بیاد فضای بین شما رو گرم کنه اون خ ...

اخه همه شنیدم میگن عشق بعد از ازدواج محکمتره تا قبل ازدواج 

این فقط شانس منه ک اینجوری شد

تنها راه حل اینه که ترکش کنی با غرور بگی من رفتم خداحافظ اینجوری شاید برگرده آویزونش بشی بدتر میشه

همین کارو بکن برای یه بار هم که شده

نگید پس چرا برا خانمم جواب نداد چون گفتن خانمم مشکل روانی داره

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

ببخشید شما مشاوره هستین؟چون یه مشاورم همینو ب من گفت گفت عشق لیلی و مجنون تو تاریخ بوده دنبالش نگردی ...

یک وقت ایشون دنبال این عشق و دوستی می گرده یک وقت می گه برام اهمیتی نداره.الان براش اهمیتی نداره ولی نمی دونه راه درست چیه. باید نسبت بهش بی اهمیت بشه. زیادی داره فکر و خیال می کنه.

روانشناس