2777
2789

۳۸ سالگی عقد کردم از خودم خونه و ماشین و درآمد داشتم شوهرم هم درآمد خوبی داشت ولی هیچی دیگه نداشت گفتم مرد مومن و خوبیه با منم مهربون بوده و خلاصه زندگیمیون شروع شد مادرش تا من عروسشون شدم یه جورایی شروع کرد به رقابت ، همسرم گفت به خانواده اش کمک میکنه دوتا مجرد تو خونه داشتن و پدرشوهرم پیر شده دیگه کار نمیکنه 

۱۰ روز بعد عقد مادرشوهرم خونشو بزرگتر کرد اجاره ای بودن تو این سه سال ۴ بار خونه بزرگ کرد الان یه ۳ خوابه ویلایی اجاره کرده و رسما دیگه حقوق شوهرم جواب اجاره و خرج رو نمیده بقیه بچه ها هم از اول خودشونو کار ندادن و همش ایشون بود 

تا امسال که صابخونه به مادرش گفت باید پول پیش رو زیاد کنین اجاره هم دوبرابر  همسرم دید دیگه حقوقش جواب نمیده از من انتظار داره منم محترمانه رد کردم چند روز رفت تو قیافه الانم دوروزه رفته خونه مادرش و نه زنگی نه پیامی هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اشتباه کردی قبول کردی ...

اول زندگی فقط گفت کمک میکنم ولی دروغ گفت بدتر و بدتر شد منم چند روزه که گفتم هیچی از پس اندازم نمیدم میخواستم بچه دار شم پشتم گرم باشه الانم گذاشته رفته

من اصلا اهل اینکه به کسی بگم طلاق بگیر نیستم ولی

فایده نداره بنظرم جدا شو

اون رو پول تو حساب باز کرده ازت انتظار داره واقعا حرکت بدی هست 

کمک کنه به مادرش نه اینهمه 

خب مادرش خونه کوچیک رهن کنه مگه مجبوره بزرگ بگیره 

خیلی میلنگه این قضیه

اصلا نه زنگ بزن نه پیام نه هیچی 

حتی اگر یکسال طول بکشه 

بگو برو همونجا بمون خرجشونم بده خداراشکر خودت خونه ودرامد داری 

حالا که شروع کرده جلوش دربیا بگو بعد این باید خرج زندگی خودمونو اول بدهی اضافه اومد برای بقیه....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

از اول اشتباه کردی قبول کردی

الانم شما مسئول هزینه های خانواده شوهرت نیستی

خرج زندگیتونو کی میده؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من اصلا اهل اینکه به کسی بگم طلاق بگیر نیستم ولیفایده نداره بنظرم جدا شواون رو پول تو حساب باز کرده ...

منم همینو میگم گفتم یه خونه کوچیکتر بگیرن خرج خورد و خوراک کنن ولی فقط گفت مادرم اون خونه رو دوست داره ! بماند که اصلا نذاشت اول زندگی برام خرید کنه خیلی حماقت کردم خودم طلا داشتم چشم و دلم سیر بود ولی کم کم ازش بدم اومد حتی عروسی هم بعد دوسال نگرفتن خودم گرفتم خودم اشتباه کردم قدر ندونست   حتی نمیگه قرض بده! میگه کمک کن

تا امسال که صابخونه به مادرش گفت باید پول پیش رو زیاد کنین اجاره هم دوبرابر همسرم دید دیگه حقوقش جو ...

بره به سلامت

نه زنگ بزن نه پیگیر شو

خونه که برای شماست

خرجی هم که خودت میدی

براش شرط بزار ، بگو تا وقتی کمک خرجشونی حق نداری برگردی 

نتونستی طلاق 

تا کی قراره کل حقوقش رو بده؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خود خرم میدم خونه و جهاز و همه چی از خودم بود

وای دختر چه کردی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".