۳۸ سالگی عقد کردم از خودم خونه و ماشین و درآمد داشتم شوهرم هم درآمد خوبی داشت ولی هیچی دیگه نداشت گفتم مرد مومن و خوبیه با منم مهربون بوده و خلاصه زندگیمیون شروع شد مادرش تا من عروسشون شدم یه جورایی شروع کرد به رقابت ، همسرم گفت به خانواده اش کمک میکنه دوتا مجرد تو خونه داشتن و پدرشوهرم پیر شده دیگه کار نمیکنه
۱۰ روز بعد عقد مادرشوهرم خونشو بزرگتر کرد اجاره ای بودن تو این سه سال ۴ بار خونه بزرگ کرد الان یه ۳ خوابه ویلایی اجاره کرده و رسما دیگه حقوق شوهرم جواب اجاره و خرج رو نمیده بقیه بچه ها هم از اول خودشونو کار ندادن و همش ایشون بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بره به سلامتنه زنگ بزن نه پیگیر شوخونه که برای شماستخرجی هم که خودت میدیبراش شرط بزار ، بگو تا وقتی ...
اگه کل حقوقش عین این ۳ سال برا ننش کافی بود کاری نداشت الان که کم آورده برام شاخ شده ، ننش تصمیم گرفته تو زمین پدریش ۳ طبقه بسازه میگه همه کمک کنن ! شوهر احمق منم میگه خوب میشه ما هم بزاریم اونا دیگه راحت باشم همیشه اولویت اونا بودن 😪😭
عزیزم اینجور همسری رو می خوای چکار بزار بره یه نفس راحت بکش هم خونه داری هم شاغلی..اون فقط پول تو را می خواد الان با این کارش تو رو تحت فشار گزاشته
الویت اول با همسر و فرزند بعد خانواده ...کمک کردن به مادرش خوبه ولی نه افراطی خیلی پروش کردی
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
دقیقا شبیه یکی از فامیلامون هستی 🤦🏻🤦🏻زنه خودش شیربها و خرج عروسی رو داد از اولش مرده رو سوار کولش کرد چقدر بهش گفتن گوش نکرد الان مرده میخوره میخابه زنه خرج کل خونه و بچه هارو میده اصلا کوتاه نیاااااا