2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین میخوام تکلیف زندگی مزخرفم رو روشن کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 64 پست
اول زندگی فقط گفت کمک میکنم ولی دروغ گفت بدتر و بدتر شد منم چند روزه که گفتم هیچی از پس اندازم نمیدم ...

این شوهر رامبخواهی چیکار....

اتفاقا نه ازپس اندازت بده نه بذار این روند ادامه پیدا کنه

ادم حتی هوو داشته باشه بازشوهره خرج اینم میده 

شما فقط شوهر کردی داری خرج شوهرتم میدی حالا نوبت خانواده شه 

خونه کوچکتربگیذن ولقمه اندازه ی دهانشون بردارن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

منم همینو میگم گفتم یه خونه کوچیکتر بگیرن خرج خورد و خوراک کنن ولی فقط گفت مادرم اون خونه رو دوست دا ...

وای پس خودت بهش رو دادی که فک می‌کنه تا آخر همینه

خاهشا اصلا کوتاه نیا و تکلیف خودتو مشخص کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره به سلامتنه زنگ بزن نه پیگیر شوخونه که برای شماستخرجی هم که خودت میدیبراش شرط بزار ، بگو تا وقتی ...

اگه کل حقوقش عین این ۳ سال برا ننش کافی بود کاری نداشت الان که کم آورده برام شاخ شده ، ننش تصمیم گرفته تو زمین پدریش ۳ طبقه بسازه میگه همه کمک کنن ! شوهر احمق منم میگه خوب میشه ما هم بزاریم اونا دیگه راحت باشم همیشه اولویت اونا بودن 😪😭

عزیزم اینجور همسری رو می خوای چکار بزار بره یه نفس راحت بکش هم خونه داری هم شاغلی..اون فقط پول تو را می خواد الان با این کارش تو رو تحت فشار گزاشته

الویت اول با همسر و فرزند بعد خانواده ...کمک کردن به مادرش خوبه ولی نه افراطی خیلی پروش کردی

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
این شوهر رامبخواهی چیکار....اتفاقا نه ازپس اندازت بده نه بذار این روند ادامه پیدا کنهادم حتی هوو داش ...

موقعی که ما عقد بودیم ننش کل وسایلشو با پولای پسرش عوض کرد خدا شاهده یه کتونی فقط برام خرید همونو ننش گفت عین همین منم میخوام دیگه همون شد ! 

اول زندگی فقط گفت کمک میکنم ولی دروغ گفت بدتر و بدتر شد منم چند روزه که گفتم هیچی از پس اندازم نمیدم ...

عزیزم ایشون بخاطر موقعیتتون باهاتون ازدواج مرده ناراحت نشین

ولی من اگه مستقل بودم واقعا میزاشتم ور دل مامانش 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اگه کل حقوقش عین این ۳ سال برا ننش کافی بود کاری نداشت الان که کم آورده برام شاخ شده ، ننش تصمیم گرف ...

خونه رابدهند بسازبفروش مطمئن ،  به اینها هم یکی دوطبقه میدن نمیخواد چیزی هم هزینه کنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

تا امسال که صابخونه به مادرش گفت باید پول پیش رو زیاد کنین اجاره هم دوبرابر همسرم دید دیگه حقوقش جو ...

تکلیف مشخصه

قطع عصو ناحیه خصوصی شوهرت ک اینقدر پرو شده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اینجور همسری رو می خوای چکار بزار بره یه نفس راحت بکش هم خونه داری هم شاغلی..اون فقط پول تو را ...

خودش میدونه هیچ احتایجی بهش ندارم این کارو کرده نه زنگی نه پیامی که من کوتاه بیام و بگم برگرد! بفرما اینم پس اندازم ولی کووووووور خونده

دقیقا شبیه یکی از فامیلامون هستی 🤦🏻🤦🏻زنه خودش شیربها و خرج عروسی رو داد از اولش مرده رو سوار کولش کرد چقدر بهش گفتن گوش نکرد الان مرده میخوره میخابه زنه خرج کل خونه و بچه هارو میده اصلا کوتاه نیاااااا

خدا محافظت باشه 

ولی این مردا چی با خودشون فکر کردن نداشتی نداشتن زن نمیگرفتی 

زن تو که نباید خرج خانواده تو رو بده 

واقعا محلش نزار اینجوری ادامه بدی فردا باید خرج عروسی خواهر و برادرش و آرایشگاه مادرشم بدی