2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126843 بازدید | 1653 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااا شماچرا دیگ؟زندگیت وشوهرتو دوس نداری؟

زندگیمو می‌خوام ولی شوهرم خیانتکاره

دیگه نمیخوام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

امشب خوابیده بود بغلش کردم گریه کردم گفتم اگه رفتم دلت برام تنگ مشه هااااا😭گفت نه تنگ نمیشه

چرا آنقدر خودتو خورد میکنی مگه غرور نداری به کسی که میگه نمیخوام تو رو این حرفا رو میزنی

چرا آنقدر خودتو خورد میکنی مگه غرور نداری به کسی که میگه نمیخوام تو رو این حرفا رو میزنی

اخه من میخوامششششش من نمیتونم بدون اون زندگی کنم 

میدونم خودمو خورد کردم ولی چیکار کنم دلم فرمون میده😭

به نظرم یک بررسی انجام بده ببین شخص سومی هست یا نه وگرنه هیچ مردی رو نمیشه برای ازدواج اجبار کرد که ...

نه مطمئنم 

ما اقوام هستیم آخه میگفت خانوادم تو رو میخواستن من زن نمیخواستم اصلا 

ب اصرار اونا و اینکه گفتن عشق ب وجود میاد ازدواج کردم ک اخرشم هرکاری کردم ب وجود نیومد

اخه من میخوامششششش من نمیتونم بدون اون زندگی کنم میدونم خودمو خورد کردم ولی چیکار کنم دلم فرمون میده ...

هیچکس بعد طلاق نمرده دور از جون که این حرفو میزنی بدون اون نمیتونم چیه آنقدر این حرفا رو زدی بهش هار شده افتاده وسط

به نظرم یک بررسی انجام بده ببین شخص سومی هست یا نه وگرنه هیچ مردی رو نمیشه برای ازدواج اجبار کرد که ...

حرف خانم منطقیه

مرد مجبورش نمیکنن حتی قبلنا هم نبوده چه برسه الان

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

حرف خانم منطقیهمرد مجبورش نمیکنن حتی قبلنا هم نبوده چه برسه الان

میگه من زن نمیخواستم اصلا از بس گفتن این دختر خوبه برا ازدواج ک اومذم جلو گفتن عشق ب وجود میاد بعدا میگه منم فکر کردم ب وجود میاد