زندگیمیی مدیر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 عنوان شوهرم گفت دوستت ندارم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 126843 بازدید | 1653 پست شوهرم گفت تو این دو سال ک ازدواج کردیم حتی یک ثانیه نتونستم دوستت داشته باشم گفت خیلی تظاهر کردم ولی هر کاری کردم نشد میگه باید جدا بشیم😭😭😭😭😭من بدون اون یه ثانیه هم نمیتونم زندگی کنم😭😭😭😭😭 دیروز | 00:19 50 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سونیشکا عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7011 اون از خداشه ک من بگم نمیخوامش حالا قراره دوشنبه بره پیش مشاور خدا کنه اون ی چیزایی بگه نظرش عوض بشه ... من اصلا به شوهرت اعتماد. ندارم یه جای کارش میلنگه
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 برو زودتر نترس جدا نمیشه امشب خوابیده بود بغلش کردم گریه کردم گفتم اگه رفتم دلت برام تنگ مشه هااااا😭گفت نه تنگ نمیشه
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 من اصلا به شوهرت اعتماد. ندارم یه جای کارش میلنگه از چه نظر
chanel_chance عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4850 چراااا شماچرا دیگ؟زندگیت وشوهرتو دوس نداری؟ زندگیمو میخوام ولی شوهرم خیانتکارهدیگه نمیخوام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
سونیشکا عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7011 امشب خوابیده بود بغلش کردم گریه کردم گفتم اگه رفتم دلت برام تنگ مشه هااااا😭گفت نه تنگ نمیشه چرا آنقدر خودتو خورد میکنی مگه غرور نداری به کسی که میگه نمیخوام تو رو این حرفا رو میزنی
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 چرا آنقدر خودتو خورد میکنی مگه غرور نداری به کسی که میگه نمیخوام تو رو این حرفا رو میزنی اخه من میخوامششششش من نمیتونم بدون اون زندگی کنم میدونم خودمو خورد کردم ولی چیکار کنم دلم فرمون میده😭
aysha عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4127 به نظرم یک بررسی انجام بده ببین شخص سومی هست یا نه وگرنه هیچ مردی رو نمیشه برای ازدواج اجبار کرد که میگه به اصرار خانواده ازدواج کردم
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 پای کس دیگه وسطه نه اینو مطمئنم حتی ازش پرسیدم گفت من همه چیو بهت گفتم حرف دلمو زدم گفت اکه کسی دیگه بود بهت. میکقتم
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 به نظرم یک بررسی انجام بده ببین شخص سومی هست یا نه وگرنه هیچ مردی رو نمیشه برای ازدواج اجبار کرد که ... نه مطمئنم ما اقوام هستیم آخه میگفت خانوادم تو رو میخواستن من زن نمیخواستم اصلا ب اصرار اونا و اینکه گفتن عشق ب وجود میاد ازدواج کردم ک اخرشم هرکاری کردم ب وجود نیومد
سونیشکا عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7011 اخه من میخوامششششش من نمیتونم بدون اون زندگی کنم میدونم خودمو خورد کردم ولی چیکار کنم دلم فرمون میده ... هیچکس بعد طلاق نمرده دور از جون که این حرفو میزنی بدون اون نمیتونم چیه آنقدر این حرفا رو زدی بهش هار شده افتاده وسط
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 هیچکس بعد طلاق نمرده دور از جون که این حرفو میزنی بدون اون نمیتونم چیه آنقدر این حرفا رو زدی بهش هار ... نمیدونم ب نظرت اصلا راهی هست درست بشه ؟یا تنها راه جدا شدنه؟
alone67 عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 110 به نظرم یک بررسی انجام بده ببین شخص سومی هست یا نه وگرنه هیچ مردی رو نمیشه برای ازدواج اجبار کرد که ... حرف خانم منطقیهمرد مجبورش نمیکنن حتی قبلنا هم نبوده چه برسه الان مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه
زندگیمیی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 479 حرف خانم منطقیهمرد مجبورش نمیکنن حتی قبلنا هم نبوده چه برسه الان میگه من زن نمیخواستم اصلا از بس گفتن این دختر خوبه برا ازدواج ک اومذم جلو گفتن عشق ب وجود میاد بعدا میگه منم فکر کردم ب وجود میاد
سونیشکا عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7011 نمیدونم ب نظرت اصلا راهی هست درست بشه ؟یا تنها راه جدا شدنه؟ تنها راه حل اینه که ترکش کنی با غرور بگی من رفتم خداحافظ اینجوری شاید برگرده آویزونش بشی بدتر میشه