الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی من روند انس و طلا رو مدام دارم چک میکنم فعلا انس داره اصلاح میکنه انس تا ۴۳۸۰ دلار هم رفت الان۴۰۳۹ هستش اگه وارد کانال ۳۰۰۰ دلار بشه ریزش شدید میشه ولی میگن که کفش ۴۰۰۰دلاره و کف کف ۳۹۶۰ ولی با این وجود فکر نمیکنم طلا از ۱۰ پایینتر بیاد فعلا میگن ۱۰۵۰۰ کفسازی کرده اگه در حد یه النگو ۴ الی ۵ گرمیه بخر ولی من خودم نقدم فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
طلا 4 خوردی بود من صد ملیون طلا براش خریدم و سیسمونی کاربردی خوب ولی شما میگفتی شرایط مالیم خیلی خوبه ...دیگه 7 8 تومن ک این حرفا رو نداره...مهم اینه طلا دستش کنی
من خودم تو گرمی ۱۱، ۴ درصدی خرید زدم، الان فکر کنم تو کانال ۱۰/۷۰۰ باشه. حالا من که برای طولانی مدت میخوام نگه دارم، حرفم اینه ۳۰۰ میاد پایین، ۴۰۰ میره بالا. قبلا میشد تشخیص داد چی به چی هست، الان اصلا قابل تشخیص نیست قیمت تا کجا بالا یا پایین میاد. اوضاع اقتصادی ناجور به هم ریخته هست.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.