2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126843 بازدید | 1653 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگو مرضت چی بود گند زدی به شناسنامه من

خودشم گفت اونایی ک بهم اصرار کردنو نمیبخشم 

گفت الان دو تامون عذاب میکشیم من از دوست نداشتنت و تو از دوست داشتن گفت نمیتونم باهات خوب باشم دوستت ندارم نمیخوامت

نه میگه تنهایی رو دوس دارم میگه حتی یه ثانیه نتپنستم دوستت داشته باشم میگه نمیخوامت

باشه تعریف ایشون از دوست داشتن با شما فرق داشته باشه. در کنار هم دارید منافع هم را تامین می کنید. ایشون الان داره منافع خودش را به خطر می اندازه. این جملات و تعریف ها همش برای اینکه آدم ها بتونن کنار هم بمونن. وگرنه هر کس تو هر رابطه ای منافعی داره و برای اوناست که مونده . 

روانشناس

چرا من اینقد بدبختم ب خدا میگم مگه چی ازت خواستم کاش مرگ من برسه فقط یا زندگیم درست شه

زیاد بهش نچسب احساس مهمی بهش دست داده اتفاقا باید برعکس عمل کنی بهش محل نده به خودت برس وانمود کن دیگه برات مهم نیست این آدم خودش برمیگرده سمتت

خوب پس دردش چیه خودشم باور کن نمیدونه چی میخواد

میگه زندگی ک عشق نباشه ب درد نمیخوره 

بهش گفتم بیا دوباره تلاش کنیم با کمک مشاور 

میگه من دو سال هر کاری کردم بتونم دوستت داشته باشم نشد دیگه نمیشه