2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126861 بازدید | 1654 پست
میگه زندگی ک عشق نباشه ب درد نمیخوره بهش گفتم بیا دوباره تلاش کنیم با کمک مشاور میگه من دو سال هر کا ...

خودتو جلوش خورد کردی به خود باوری رسیده رفتارت اشتباه بوده برو خونه پدرت بزار به خودش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتونستین هیچ کاری کنین عاشقتون بشه دلرخانما ک زود ب دست میادولی من نمیدونم چیکار کنم شوهرم عاشقم بشه ...

نه متاسفانه

خانمم یه مشکل روانی البته کوچیک از کودکی داره راضی نیست بریم پیش دکتر روانشناس یا حتی مشاور

پدرش میگه زن بگیر ولی من نمیخام 

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

نه نترس دق نمیکنه فردا با یه بچه تو بغلت برگردی دق میکنه

نمیدونی ک اخه من چقدر اصرارش کردم گفتم تورو خدا بزار درستش کنیم گفتم من کنار تو آرامش دارم کنار تو حالم خوبه میخوام با تو باشم 

گفت میخوای با من باشی ک هیچ محبتی نبینی گفت نمیتونم رفتارمو باهات درست کنم گفت جدا بشیم بهتره چون هر دومون راخت میشیم ولی من باور نمیکنممممم خیلی خوب بود آخه قبلا😭😭😘😂

نه متاسفانهخانمم یه مشکل روانی البته کوچیک از کودکی داره راضی نیست بریم پیش دکتر روانشناس یا حتی مشا ...

بعضی ادما هیچوقت قدر مجبت رو‌نمیدونن مثل شوهر من و خانم شما😔😔😔😔

نمیدونی ک اخه من چقدر اصرارش کردم گفتم تورو خدا بزار درستش کنیم گفتم من کنار تو آرامش دارم کنار تو ح ...

رفتار خودت غلطه آنقدر خودتو خار کردی جلوش این اداها رو داره درمیاره بفهمه دیگه واست مهم نیست پشیمون میشه برو خونه پدرت بزار بفهمه میتونی ازش بگذری

رفتار خودت غلطه آنقدر خودتو خار کردی جلوش این اداها رو داره درمیاره بفهمه دیگه واست مهم نیست پشیمون ...

اون از خداشه ک من بگم نمیخوامش 

حالا قراره دوشنبه بره پیش مشاور خدا کنه اون ی چیزایی بگه نظرش عوض بشه 

ولی نمیدونم کسی ک میگه دو سال نتونستم عاشقت بشم با یه مشاوره میشه؟