2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145139 بازدید | 1798 پست

اسی منم دو ساله ازدواج کردم به منم شوهرم گفت از اول دوست نداشتم منم خونه پدرمم الان مهریمو گذاشتم اجرا و قصدم صد طلاقه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

اگه حرفاش جدیه، آویزون نباش، جدا شی به نفع خودته، یه عمر جفتتون عذاب نمیکشین، مهریه ات که حقته بگیر و جداشو از کسی که مهری بهت نداره، دیدم که دارم میگم ادامه دادنش غلط اندر غلطه، طفلک اون بچه ای که بیاد تو این زندگی.

هنوز خیلی مونده تا بالغ بشی

هنوز خیلی مونده تا بیدار بشی

مردها اینطور که ما فکر می‌کنیم نیستن

همینطوری اعتماد بسقف دارن

کمی علاقه نشون بدید هار شدن

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

تو این دوسال شک کرده بودی خودت؟ حاضرم شرط ببندم ازونایی هستی که خیلی ابراز علاقه میکنن و میرن سمت شو ...

حتی یه لحظه ب احساسش شک نکردم میگفتم بهم بیشتر محبت کن ولی مطمئن بودم دوسم داشت ک خودش گفت همش تظاهر بود

اره دقیقا همش بهش نیچسبم و محبت میکنم بوسش میکنم بغلش میکنم همینجوریم دوس داشتم اونم مثل من بشه ک نشد

ممنونم

نماز شبو میتونی همین الان طی روز یا... قضاشو هم بخونی 

بعد اینکه حتی موقع آشپزی راه رفتن و... به شرطی که حجابت درست باشه موهات و دستات پیدا نباشن هم میشه خوند باز خودتونم نگاه کنین