2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست

یکم خودت رو بگیر دختر

بشین منطقی نه با گریع و زاری 

درست مثل یه ادم عاقل بگو من نمیتونم خونه رو ترک کنم

چون پشت سرم میری ترک منزل میزنی و همه چی به نفع تو میشه

اگر تو میگی این زندگی تمومه از نظر منم تمومه

مهریه ام رو کامل جور کن

به محض اینکه پرداخت کردی

همون روز طلاق میگیریم

در غیر این صورت ، تو میتونی از این خونه بری

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجوری که شما میگی ایشون مزه دوست داشتن را چشیده؛و معنی دوست داشتن را میدونه که فهمیده شمارو د ...

نه بهش گفتم مگه چی میخوای از عشق ک من ندارم گفت نمیدونم من ک علشق نشدم بدونم چی میخوام ولی اون جرفه که باید تو دلم برات بخوره نمیخوره

حسم میگه همه رو سرکار گذاشتی😐 اون وسطا استیکر خنده گذاشته بودی😕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میترسم برم ازم جدا شه😔

خونه تو ترک نکن مگر اینکه واقعا قصدت جدایی باشه. 

وقتی تنهاست بزاری اونم که دنبال تنهاییه. یه مدت که از تنهاییش لذت می‌بره بعدم به نبودنت عادت می‌کنه. 

ببین تو خونه خیلی بهش محبت میکنی؟ برای هر چیزی خیلی بهش وابسته ای؟؟ 

اگه اینجوریه دیگه بهش وابسته نباش اون نمیدونه بهش توجه نکنید یا کمتر در دسترسش باشی چی ممکنه باشه، همیشه در دسترس بودی براش. 

تو خونه خودت باش مثل همیشه باش شیک پوش به همه چی برس، بی محلی نکن اما دیگه اول خودت ابراز احساسات نکن، برای رابطه پیشقدم نشو. 

اگه قبلا جایی میرفتی با خودش می رفتی الان مستقل شو و تنهایی برو، دیگه راحت در دسترسش نباش، بزار یکم نداشتند رو حس کنه در حالی که نزدیکی

هیچوقت خونه رو ترک نکن که راحت میزارتت کنار

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
نه خانم رفتارای خود شما باعث شده زده بشه قهر و دعوا اگه خوب بود چرا این کارا رو میکردی چرا قدر ندونس ...

اشنباه کردم اشتباه😭

ولی گفت من از اول دوستت نداشتم الانم خسته شدم از تظاهر گفت مشکل ن دعواهامونه ن تو مشکلی داری

با توجه به تاپیک قبلتون ،برا یه جانم گفتن شما چندروز جیگر این مردو خون کردی، اگه برا بقیه موضوعات هم همینقدر حساس و ببخشید چسب بودی ، پس خودت فاتحه این زندگی رو خوندی، منم بودم فرار میکردم

به خودت بیا ،امیدوارم راهی برا برگشت بزاره جلوتون و شماهم خودتو تغییر بدی

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
اخه گفتم جبران میکنم ولی گفت تو اصلا مشکل نداری گفت من نمیتونم دوستت داشته باشم

خیلی عجیبه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اشنباه کردم اشتباه😭ولی گفت من از اول دوستت نداشتم الانم خسته شدم از تظاهر گفت مشکل ن دعواهامونه ن ت ...

اصلا دیگه بهش التماس نکن 

درباره مهریه ت بهش بگو و اینکه شرایط طلاق چطوری باشه 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خدایا آخه آدم چه چیزایی می‌شنوه اگه خودش یه روزی دختر داربشه دوست داره یکی با دخترش این کارو بکنه یع ...

میگه ب اصرار خانوادم گفتن عاشقش میشی بهش گفتم بابام دور از جونش دق میکنه گفت بابات بری پیشش خوشحالم میشه😭

مهریه ت رو کامل بگیر جدا شو تا باردار نشدی . 

باردار بشی یه بدبختی دیگه اضافه میشه . 

بعدم خداروشکر کن که انقدر زود بهت گفته و زندگیت رو نسوزونده. 

اینکه بدون دردسر طلاق میده خیلی خوبه .  

البته کاملا حق داری برا همه ناراحتیا ولی از یه طرفم شانس آوردی دیگه ... قوی باش تا بگذره تموم شه . 

الان جدا شو . سال دیگه این موقع حالت خوبه . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

عشق خیلی خوبه تو زندگی من دلم میخواد بمیرم ولی بدون همسرم زندگی نکنم😭

این وابستگی ت خوب نیستا !!! برو تراپی بعدم برو سرکار یا کلاس مورد علاقه ت  یه مشغولیت به زندگیت اضافه کن درست میشه . کسی که اعتراف کرده اصلا دوستت نداشته و نداره رو به زور میخوای تو زندگیت نگه داری؟ نباید انقدر عزت نفست پایین باشه !!! یه کم به خودت احترام بذار . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.