2777
2789
عنوان

چرا دکتر زنان عا اینطوری ان

331 بازدید | 37 پست

من قبلاً پیش ماما رفتم اینجا بهم گفتن برو پیش دکتر ماما خوب نیست پیش دکتر که رفتم همزمان با من دو نفر دیگه ویزیت کرد من لخت دراز کشیده بودم اوزون تراپی انجام میشد بعد گفت مریض بیاد تو گقتم  نه بخدا کس دیگه ای نیاد گفت نگران نباش دیده نمیشی کاشکی لااقل پرده کشیده بود سر تا سر . از این پاروان های پزشکی بود که من مطمئنم پاهام که مشخص بود . اصلا خوشم نیومد شهر ما هم کوچیکه فقط سه چهار  تا دکتر زنان داره که دو تاش اصلا اصلا خوب نیستن اینم تازه رفتم 😐 اونا هم با هم ویزیت می‌کنن و اصلا گوش نمی‌دن به حرفات 

از اول قصد داشتم یه دکتر خوب پیدا کنم دیگه همونو برای همیشه برم ولی اصلاً نیست که نیست 

فکر می‌کنم ماما بهتر از دکتر زنانه ااقل چند تا چند تا که ویزیت نمی‌کنه برای مشکل های معمولی مثل عفونت و پاپ اسمیر به نظرم ماما بهتره دیگه برا حاملگی و مراقبت قبلش دکتر 

اصلا خوشم نیومد اصلا 

بعد گفت برات شستشو هم انجام میدم بخدا دو بار پنبه زد به بتادین و کرد داخل همین برا این کار پونصد تومن گرفت که دو دقیقه هم طول نداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوب پسدا کن اینجا هم بعضی دکترا این مدلی ان ولی من رفتم اتاق جداگانه مخصوص معاینه داشتن ک با اتاق ویزیت فرق داره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همه اینطوری نیستنمن تا حالا پیش ۵،۶ تا دکتر زنان رفتم فقط یکیشون چند نفری می فرستادبقیه همه تک به تک

مثلاً برای من اوزون تراپی انجام می‌داد خب بیکار بودم ی‌تونست یه نفر دیگه هم ویزیت کنه اما لااقل یه پرده درست بزنه