2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 993941 بازدید | 15014 پست
واقعا؟قدش بلند شده الان؟ چند سالگی پریود شد؟ممنون زنگ میزنم

خواهش عزیزم،ان شاالله همه چی براش عالی پیش بره،عزیزم هم زمان با پیگیری پزشکی  بسکتبال یا والیبال یا شنا هم بفرستش،طناب زدن روزانه هم خوب،صفحه رشد رو تحریک میکنه وب افزایش قد کمک میکنه

خواهش عزیزم،ان شاالله همه چی براش عالی پیش بره،عزیزم هم زمان با پیگیری پزشکی بسکتبال یا والیبال یا ...

همه رو انجام میده 

مرسی

فقط طناب میزنه زانو درد میگیره

زندگی زیباست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قبلا هم عکس از مچ دستش گرفته بودین؟ دختر من عکس پارسالش هم سن خودش بود احتمال داره یهو سن استخ ...

اره عزیزم من از ۷سالگی سالی ی بار براش عکس مچ دست گرفتم پارسال هم خودش ۸سالش بود ولی عکس مچ دستش ۷ونیم بود،امسال ی دفعه زیاد شد هم زمان جهش رشدش هم شروع شده بود

چقد نگرانممممعلائمی هم داشت؟ من سینه و موهای زائدشو دائم چک میکنماما قدش متوسطه همکلاسی هاش بعضی هاش ...

بهش هر روز تخم مرغ بده به هر شیوه ای ایپز سرخ شده املت کوکو با سوسیس و گوشت هر مدلی 

دختر من با تخم مرغ تا ناهی یک سانت میره بالا روی هر کی دیرم جوابه دوم شب ها زود بخوابه حداکثر تا ده 

سوم حجامت من انجام دادم علایم رو به تاخیر انداخت البته دختر من سینه هاش در نیومده بود فقط مو زیر بغل داشت و اولش بود انگار داغی بدنش خوابید 

فعلا امضا ندارم
بهش هر روز تخم مرغ بده به هر شیوه ای ایپز سرخ شده املت کوکو با سوسیس و گوشت هر مدلی دختر من با تخم م ...

باشه حتما عزیزم 

دختر شما چند سالشه؟ 

قدش چنده؟ 

فقط الان هشت سالو 9ماهشه بردم واسه حجامت گفت زوده ده سالگی بیار نمیدونم چیکار کنم