2777
2789
عنوان

حال بدی دارم کمکم کنید

216 بازدید | 28 پست

من مادرم رو یک ماهه خیلی ناگهانی از دست دادم 

درست یک هفته قبل از مراسم ازدواج خواهرشوهرم 

اینکه چقدر حال روحی خیلی خیلی بدی داشتم به خاطر فوت مادر عزیزم بماند 

مادرم رو طبق وصیت خودش در زادگاهمون دفن کردیم 

بدن مادرم هنوز داخل سردخونه بود که مادرشوهرم با همسر من تماس گرفت ک عروسی رو چیکار کنیم 

هزینه کردیم مهمان دعوت کردیم نمیشه ک عقب بندازیم 

از بابای فلانی (یعنی من) اجازه بگیر که عروسیمون رو برگزار کنیم..

همسر من هم تو مسیر رفتن ب زادگاهمون ک بابا داخل ماشین ما بودن خواسته ی مادرش رو مطرح کرد و پدرم هم گفتن هرجورصلاح میدونید و ایرادی نداره و برگزار کنید ..

سه روز بعد هم مادرشوهرم با پدرم تماس گرفت و گفت که دامادمون گفته عروسی رو کنسل کنیم من گفتم نه!!!بالاخره دخترم میخواد با این خانواده زندگی کنه باید هواشونو داشته باشه و….

بگذریم 

دقیقا روز هفتم مادر که من داشتم تو مراسم ضجه میزدم و گریه میکردم تمام اقوام همسر من عروسی بودن 

و این عروسی بدون ما برگزار شد ..

و هیچکدوم هم مراسم مادر من نیومدن فقط تماس گرفتن و تسلیت گفتن 

حال خیلی بدی دارم 

دیگه دوست ندارم ببینمشون

هیچکدومشون رو 

ب نظرتون من حق دارم ناراحت باشم و دیگه باهاشون کاری نداشته باشم 

یا نه خودخواهی میکنم که ناراحتم ؟؟؟!!

و من پسرکی خواهم داشت ...شبیه به تو ! با همان چشم هایِ درشت و قهوه ایی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودخواهیه بخوای عروسیشون بهم بزنن

ولی اینکه نیومدن خب بی معرفتیه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حالتونه درک میکنم حداقل قبل مراسمشون چند روز میتونستن کنارتون باشن تنها نباشید .ولی در مورد کنسل کردن عروسی یه مقدار سخت هست درکشون کنید .ولی بقیه روزا میتونستن جبران کنن

اگه همه مراسمات مادر شما رو اومدن و هفتم رو نیومدن میشه گذشت کرد اگه کلا نیومدن جای ناراحتی داره

نهاصلا نیومدن ..

فقط تماس گرفتن 😔

و من پسرکی خواهم داشت ...شبیه به تو ! با همان چشم هایِ درشت و قهوه ایی ..

به نظر من هر آدمی یه روزبدنیا می آد یه روز عروسی می کنه یه روزم می میره 

خدا مادرتو بیامرزه الان اونا مراسمم نمی گرفتن مادر شما که زنده نمی شد 

هر چیزی جای خودشو داره 

الانم آنقدر هزینه ها بالاست که نگو 

تو خودت بودی چکار می کردی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

عزیزم خدا رحمت کنه

روحشون شاد

به این فکر کن که مادرتون اگه بود ناراحت میشد ؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃