اخه کم محلی کنم یا اینا رو بگم میخوام تلاش کنم بعضیا میگن بهش محل نزار از بس رفتم سمتش ازم زده شده
آویزونش نباش اسی برای خودت ارزش قائل باش بگو بیا حقمو بده و طلاقم بده وقتی دوستم نداری نمیشه کنار هم باشیم
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
اخه میخوام قبلش تلاش کنم کم محلی یا هر چی شاید اگه خانوادش باهاش حرف بزنن بد تر بشه چون تون خانوادشو مقصر میدونه ک با من ازدواج کرده و گیر کرده الان خانوادش باز بهش اصرار میکنن میگن بیاد سمتم ولی اون نمیخواد اینجوری کم محلی منم فایده نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با یه وکیل در ارتباط باش خیلی راحت کاری میکنه طلاقت بده
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍
واسه خودت ارزش قائل باش همیشه تو زندگیت بگو کسی که منو نمیخواد یک لحظه هم تو زندگی من جایی نداره و یک ثانیه م هم حرومش نمیکنم واسه خودت ارزش قائل باش یک آدمی با این شخصیت کی هست ک بخواد تورو تایید یا رد کنه
نه بچه نداریم کاش داشتیم شاید بخاطر بچه درست میشد😭
این بزرگترین اشتباه آدمهاست و خود خواهانه ترین کار که بخاطر این مسائل بچه بیارن چون مطمعن باش بچه هم اگه داشتیت میخواست بره میرفت اگه هم نره کسی که بهت هیچ حسی نداره و چند وقت دیگه طلاق عاطفیتون هم پیش میاد به چه کاری میاد ، خودت رو دوست داشته باش ، تو با ارزشی