2777
2789
چی بگم😩فقط تو این مدت من کوتاه اومدم و عادی شده برام و عادت کردم همین

گاهی وقتا کوتاه اومدن و سازگار شدن باعث صمیمیت و عشق بیشتر میشه اینکارو برای کسی کردی ک برات عزیزه فقط مواظب باش اول مهم خودتی کوتاه اومدنات باعث نشه حق خودتو نشناسی و ازش بگذری...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ارزشی ندارد ولی طبق فرموده پیامبر میشه به اون مرد گفت بی غیرت😊😊

من قران زیاد خوندم

ندیدم همچین چیزی رو

به هرحال نمیشه با اقایون شکاک بحث کرد مرغشون یه پا داره🫠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من قران زیاد خوندمندیدم همچین چیزی روبه هرحال نمیشه با اقایون شکاک بحث کرد مرغشون یه پا داره🫠

حدیث هم بخونین 

توی همون قرآن که خوندین حجاب زن رو نوشته گفته چقد حجاب داشته باشن بنظرتون این زن و مردی که گفتم چی میشه گفت بهشون

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

حدیث هم بخونین توی همون قرآن که خوندین حجاب زن رو نوشته گفته چقد حجاب داشته باشن بنظرتون این زن و مر ...

من هیچ حقی ندارم راجب کسی و زندگی شخصیش نظر بدم

استارتر از ما نظر خواست که منم نظرمو گفتم

اگر بخوام راجب گناه هرکسی ذهن خودمو درگیر کنم و حکم صادر کنم ک نمیتونم زندگی کنم

من هیچ حقی ندارم راجب کسی و زندگی شخصیش نظر بدماستارتر از ما نظر خواست که منم نظرمو گفتماگر بخوام را ...

بله درسته هر کسی تو قبر خودش می‌خوابه و جواب میده

نوبت اونا همه میرسه الان وقته خوش گذرونیشون هست 

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

بله درسته هر کسی تو قبر خودش می‌خوابه و جواب میدهنوبت اونا همه میرسه الان وقته خوش گذرونیشون هست

اینقد حرص نخورین برای پوستتون بده

ادم با پسر عمو و پسر خاله حرف نزنه با پسر همکلاسی همکار حرف نزنه بعد همین اقایی که بابت حرف زدن با پسر عموت سرت داد میزنه یه سر اینستاش بزن حساب کار دستت میاد نه فقط لایک و کامنت و چت و فالورا 

برو تو اونجایی سابقه کوسچن باکس هست من مچ دوس پسرمو اونجا گرفتم هرزه لاشی ادعای پیغمبری میکرد 

فقط خندمش میگیره همین😐

واقعا که موندم چرا ازدواج میکنید وقتی خودتون مشکل دارید نگید دیگه مجرد بمانید اختیار هم دست خودتان باشد یه بار اشنامون خانم معلم مدرسه هست می آمد می‌گفت فلان آقا این گفت اون گفت بعد آقاش گفت خونم سیاه نکن هر حرفی زدی اونجا بمونه چون من نسبت بهت بد میشم