2777
2789
منم بدم میاد ولی برای آرامش زندگیم تو این ۱۰سال مجبورشدم قید همه رو بزنم فقط سلام وعلیک،دلم برای مجر ...

یعنی با دخترهای و زنای فامیل نمی‌تونید خنده از ته دل بزنید

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با غریبه که اصلا نباید بریاحوال پرسی مهم نیست وقتی شوهرت خوشش نمیاد باهاش بری نرو

منم بهش گفتم باشه

میلی هم ندارم که واقعا برم با پسر عموم 

ولی درکل گفتم اونم هست..

کمکی چیزی 

ولی نمیرم دیگه 🥴

خب که چییییی؟

شما فکر میکنید شکاکی هست جای یه مرد نیستین

کنارم مردی رو دارم ک ثابت کرده مرد بودن این نیست🤗

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وای🤣🤣🤣

والا حرکت همجنسشو تایید میکنه چون مثل اونه😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کنارم مردی رو دارم ک ثابت کرده مرد بودن این نیست🤗

خداروشکر همیشه خوشبخت باشید

مرد با مرد و زن با زن فرق می‌کنه همه مثل هم نیستن

متاسفانه مرد دیدم که زنش از عروس هم بیشتر آرایش کرده و قدم میزنن و همه مردا زنش رو نگاه میکنن و خوشحاله

خداروشکر همیشه خوشبخت باشیدمرد با مرد و زن با زن فرق می‌کنه همه مثل هم نیستنمتاسفانه مرد دیدم که زنش ...

خیلی ممنونم 

این مورد هم ک گفتین نه خوشحالی داره نه ناراحتی چون نگاهای باقی مردا اصلا اهمیت و ارزشی نداره😁

خیلی ممنونم این مورد هم ک گفتین نه خوشحالی داره نه ناراحتی چون نگاهای باقی مردا اصلا اهمیت و ارزشی ن ...

بله ارزشی ندارد ولی طبق فرموده پیامبر میشه به اون مرد گفت بی غیرت😊😊