2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 9 پست

سلام توروخدا اگه اطلاعاتی دارید بگید دارم سکته میکنم هفته شیشم بارداری هستم بتام هزار و پنج بود بعد چهل و هشت ساعت شد هزار و چهارصد..میترسم بارداری پوچ باشه دکترم گفته دوهفته دیگه بیا چیکارکنم بنام دیر بالا میره میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا الکی استرس میدن خدا لعنت کنه بعضیاشونو ک فقط بخاطر پول هی زن باردار ک میدونن حساسه هی نگران میکنن ک زود به زود بره هی پول بره تو جیبشون

وگرنه هر بیسوادی هم میدونه بدترین چیز برای زن باردار استرسه ن بتای پایین

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
از بارداری پوچ میترسم لازم به کورتاژه؟

سبام عزیزم

ببین من بارداری پوچ داشتم خودش تو هفته ۵ افتاد اصلا به کورتاژ هم نیاز نشد

بتا هم تو بارداری پوچ اتفاقا خوب بالا میره تا جایی که میدونم

ساک تشکیل میشه اما جنین توش نبود

خودتو نگران نکن من این سری که باردار شدم خودمو دیوونه کردم از بس فکر کردم حتما خارج رحمه چون درد پهلو و شونه داشتم اما نبود

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سبام عزیزمببین من بارداری پوچ داشتم خودش تو هفته ۵ افتاد اصلا به کورتاژ هم نیاز نشدبتا هم تو بارداری ...

پس چرا مال من سقط نمیشه احتمال پوچ دادن اما هنوز لکه بینی هم ندارم میترسم کارم به کورتاژ بکشه آخه دوبار کورتاژشدم قبلا

پس چرا مال من سقط نمیشه احتمال پوچ دادن اما هنوز لکه بینی هم ندارم میترسم کارم به کورتاژ بکشه آخه دو ...

الان با سونو واژینال فکر میکنم مشخص میشه پوچ بودن یا نبودنش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!