2777
2789

من پیش ی خانومی کارمیکنم ۸ ماهه تازه ازدواج کردن وفالوداریم همو منم پیجم خیلی پیویه کلا۱۲ تا فالوردارم امروز دیدم شوهرش بهم درخاست فالوداده میترسم قبول کنم یهو صابکارم حساس بشه و ازطرفیم میگم شایدبنظرشون بی احترامی باشه کدوم کاردرسته؟ولی حسم میگ قبول نکن

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکن دیگه پرسیدن نداره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره من واقعا ب این کاراحتیاج دارم یوقت صابکارم حساس میشه میندازتم بیرون🤕

نه نمیندازه میخاد امتحانت کن حتمااااا که قبول نکن صدرصد قبول نکن ...مطمن باش صابکارت خوشحالم میشه 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

به هیچ وجه

تو محیط کار سعی کن هم خانواده خودت و هم همکارانت قاطی نشند.مرزها رو نگه داری کارت دوام بیشتری پیدا می کنه

هر چی از مسائل خانوادگی همدیگه ندونید و فاصله بگیرید آرامش بیشتری دارید

من یه مدیر داشتم خانم بیوه بود.اینقدر فضول بود و نزدیک بود که زندگی من از هم بپاشه

۴۴ ساله هستم.🏵۸۹ کیلو 🏵قد ۱۸۰🏵هدف اولیه ۸۵🏵هدف دوم ۸۰🏵هدف نهایی ۷۵🏵با آرزوی موفقیت برای همه هم گروهی های عزیز

اصلا و ابدا قبول نکن. 

من درخواست دوستی پسر عمه امم قبول نکردم درخواست زنشم قبول نکردم. وقتی میدونی ی چیزی ممکنه داستان بشه انجامش نده. اینستا ی پیج شخصی مال فقط دوستان و نزدیکانته. اقا نسبتی با شما نداره.