من پیش ی خانومی کارمیکنم ۸ ماهه تازه ازدواج کردن وفالوداریم همو منم پیجم خیلی پیویه کلا۱۲ تا فالوردارم امروز دیدم شوهرش بهم درخاست فالوداده میترسم قبول کنم یهو صابکارم حساس بشه و ازطرفیم میگم شایدبنظرشون بی احترامی باشه کدوم کاردرسته؟ولی حسم میگ قبول نکن
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
اره بهتره قبول نکنم تایوقت خدایی نکرده داستانی پیش نیاد
اره تصمیمتون درسته عزیزم من خودم شاغم ولی تو محیط کار باید ی کم وسواس به خرج داد یک کم خط قرمز داشت و محدود بود البته من جسارت کردم و شنا حتما فهم و درک بابایی دارید ولی شخصا نظرم اینه مخیط کار باید خیلی مراغب رفارمون باشیم من این تحربه رو تو محیط کار دارم ذهنمم آسوده تره