2777
2789
عنوان

همسر کسیکه پیشش کارمیکنم بهم درخواست فالوداده قبول کنم یاقبول نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 36 پست

اگه پیجت شخصیه اصلا دلیلی نداره جز افراد نزدیک کسی رو قبول کنی من از اقوام خودمونم خیلیارو خوشم نمیومد و قبولشون نکردم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نکن 

اگر زنه دلخور شد چیزی گفت بگو ندیدم درخواستشو 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

قبول نکن‌

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

نه نمیندازه میخاد امتحانت کن حتمااااا که قبول نکن صدرصد قبول نکن ...مطمن باش صابکارت خوشحالم میشه

اره اینم ممکنه اوهوم خصوصاک پیجمم پیویه همه هم دخترن بهتره قبول نکنم

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

عزیزم به نظرم    نکنی   بهتره    البته   چیز خاصی  نیستا  ولی خوب   بعدا  ممکنه  برداشتهای خوبی   از این موضوع  نشه    بازم   خودت   بسنج  ببین      و تصمیم بگیر

اگه پیجت شخصیه اصلا دلیلی نداره جز افراد نزدیک کسی رو قبول کنی من از اقوام خودمونم خیلیارو خوشم نمیو ...

منم اقواموفالوندارم کلا۱۲ نفرفالودارم اکثرا دوستامن ودخترن 

عزیزم به نظرم نکنی بهتره البته چیز خاصی نیستا ولی خوب بعدا ممکنه برداشتهای خوبی از ...

اره بهتره قبول نکنم تایوقت خدایی نکرده داستانی پیش نیاد

به نظرم تومحیط کار درخواست فالو هیچکس قبول نکنی بهتره حتی صمیمی ترین همکار تجربه ثابت کرده اشتباهه

درسته منم فقط صابکارموفالوکردم اونم خودش گفت فالوم کن وگرنه تنهاپیج کاری روفالوداشتم

قبول نکن شاید خود خانم با گوشی شوهرش عمدا بهت درخواست داده امتحانت کنه

صبح درخواست داد منو صابکارم پیش هم سرکاریم همسرش جای دیگ کارمیکنه 

اره بهتره قبول نکنم تایوقت خدایی نکرده داستانی پیش نیاد

اره تصمیمتون درسته   عزیزم  من خودم  شاغم   ولی  تو محیط کار   باید   ی  کم   وسواس به خرج داد    یک  کم  خط قرمز  داشت   و  محدود   بود   البته  من جسارت کردم و شنا  حتما   فهم و درک  بابایی دارید   ولی  شخصا   نظرم اینه  مخیط کار  باید   خیلی  مراغب رفارمون  باشیم     من این تحربه رو تو محیط کار  دارم          ذهنمم آسوده تره

به هیچ وجهتو محیط کار سعی کن هم خانواده خودت و هم همکارانت قاطی نشند.مرزها رو نگه داری کارت دوام بیش ...

دقیقاموافقم بانظرت من فقط پیج کاری روفالوداشتم حتی پیج شخصی صابکارمم فالونداشتم خودش گفت فالوم کن بعدفالوش کردم 

خدانگهداره واقعا زندگی هارو ازشراین ادمای ناجور 

اره تصمیمتون درسته عزیزم من خودم شاغم ولی تو محیط کار باید ی کم وسواس به خرج داد یک ...

درست میگی عزیزم من حتی صابکارمم پیج شخصیشو به خواست خودش فالوداشتم وگرنه ازروز اولی ک اومدم فقط پیج کاری روفالوکردم واین صابکارم همش میگ برادرشوهرمجرددارم بهم معرفیتون کنم واسه همین الان ک همسرش درخاست فالوداد میگم شایدزشت باشه قبول نکنم ک بازم فکرکردم مااصلانسبتی نداریم وپیج منم پیویه بهتره قبول نکنم