2777
2789
عنوان

همسر کسیکه پیشش کارمیکنم بهم درخواست فالوداده قبول کنم یاقبول نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 36 پست
درست میگی عزیزم من حتی صابکارمم پیج شخصیشو به خواست خودش فالوداشتم وگرنه ازروز اولی ک اومدم فقط پیج ...

اره واقعا  خوب  متوجه شدی  و مشخصه  اگاهانه  تصمیم  گرفتی   ببین  منم تو محیط کارم   خوب مراعات میکنم ولی امکان  هم داره  تو  مهمونیهای  دورهمی  همکارام  شرکت کنم  تو تولداشون  و  موارد دیگه  ولی  چون محیط کارم ثابته  و  سالهاس کار میکنم    حدو  مرزی برا خودم  تعریف کردم   الانم خوشبختانه بعد چند سال   موردی پیش تیومده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خوب متوجه شدی و مشخصه اگاهانه تصمیم گرفتی ببین منم تو محیط کارم خوب مراعات میکن ...

اره درستش همینیه ک شمامیگین زیادی صمیمی شدن تومحیط کار متاسفانه چالش ب وجودمیاره توقعات زیادمیشن و درست نیس کلا 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
اره درستش همینیه ک شمامیگین زیادی صمیمی شدن تومحیط کار متاسفانه چالش ب وجودمیاره توقعات زیادمیشن و د ...

اره عزیزم  درسته       ببین من تجربهر خودمو  گفتم    البته خودتونم  ماشالله  دانا  و اگاه هستی   و میدونی چه رفتاری درسته       ولی در کل   تو محیط کاریر باید   ی  چیزایی رعایت بشه    بالاخره  محل  کارمونه  و  محل   درآمدمون   نمیشه    با محیط    بیرون    مقایسش کرد