2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 168 پست
فمنیستامیگن حقوق اجتماعی واقتصادی چیزای دیگه باید یکی باشه چون درجامعه غیراسلامی واقعا حقوق زن نادید ...

کدوم جامعه غیراسلامی حقوق زن نادیده گرفته؟اونجایی که موقه طلاق حق تصنیف اموال داره؟یا بچه بعد طلاق مال مادره؟یا دیه زنو مرد برابره کدونش؟

ارزش میده ؟ جدی گفتی اینو؟ من از وقتی قرانو کامل خوندم و چیزایی که در مورد زن ها گفته بودو دیدم از د ...

خب یه جاشوبگو که قران ارزشی نداده به زن؟ شما قرآن رو اونجوری که دوست داشتی تفسیر کردی ظاهرا من جایی ندیدم خدا زن ستیزی کنه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خدای متعال اولین ظالم هست از نگاه شما چون باید زن و مرد هر دو بزاین

خدای متعال کجا گفت زنی که زایید اختیار هیچ چیز بچه اشو نداره؟ 

کجا گفت چون حامله میشه باید جایگاه پایین‌تری بهش بدن؟ 

کجا گفت وقتی میخواین به زنی که شایستگی هاش،خیلی بالاتر از مرده مسئولیت مدیریتی بدین، جونتون باید در بیاد؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ولی اونا میگن تفاوت ها نباید باعث تفاوت حق و حقوق بشه

شما بد متوجه شدی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

دنبال حاشیه نباش اول هفته ای خانومهمین که الان گوشی داری ، نظرتو داری میگی، سواد خواندن و نوشتن داری ...

بعضی شاخه های فمنیست تلاش میکنه مشابهت حقوق ووظایف برقرارکنه واین به معنی عدالت نیست باید تساوی باشد اماتشابه نه. 

خب یه جاشوبگو که قران ارزشی نداده به زن؟ شما قرآن رو اونجوری که دوست داشتی تفسیر کردی ظاهرا من جایی ...

همونجایی که زن بدون احازه همسر حق بیرون رفتن نداره مرد حق ازدواج مجدد داره درصورت برابری مساوات همونجایی که گفتع اگه چن بار بع زن تذکر دادی حرفتو کوش نداد حق یه دونه زدن اروم رو داری؟کل عقد نامه بردگیه در برابر مهریه معلوم ولی شماها بخاطر تعصب توجیح میکنید

حقوق یکسان یعنی مشابه .این درست نیست بایدبه تفاوتاشون توجه بشه ونظام حقوقی براساس این تفاوتها عادلان ...

ما یه استاد داشتیم می گفت امتیاز یکسان امکان ندارد چون جامعه اکثرا سود و فایده مالی شو از مردان به دست میاره 

قانون گزارش ها مردان 

مجازات کننده ها مردان 

پس معلومه که به نفع کی میشه

کدوم جامعه غیراسلامی حقوق زن نادیده گرفته؟اونجایی که موقه طلاق حق تصنیف اموال داره؟یا بچه بعد طلاق م ...

مگه اسلام غیرازاین گفته تصنیف اموال که دراسلامم هست به عنوان شریک زندگی هرچی مرد داره باید نصفش به نام زن باشه وبالعکس هرچی زن به دست میاره نصفش باید مال مرد باشه اسمشم روشه شریک زندگی ولی خب انقدر زنا سواستفاده کردن قانون ما این حکمو برداشته ولی حضانت فرزنداگر باپدره به خاطر راحتی مادرهست 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
ولی اونا میگن تفاوت ها نباید باعث تفاوت حق و حقوق بشهشما بد متوجه شدی

اگر تفاوت ذاتی به تفاوت حقوق وتکالیف منجرنشه بی عدالتیه.باید حقوق انسانها براساس تفاوتهاشون باهم تنظیم شه مثلاهمینکه وظیفه تامین معیشت بردوش زن نباشه خیلی مهمه

خب یه جاشوبگو که قران ارزشی نداده به زن؟ شما قرآن رو اونجوری که دوست داشتی تفسیر کردی ظاهرا من جایی ...

خیر احمق که نیستیم 

همین که یه مرد میتونه چهار تا زن داشته باشه همین که گفته اونا دیه‌شون دو برابره همین که دیه جنینی که جنسیتش معلوم نیس از زن با ارزش تره همین که گفته مرد میتونه زن رو بزنه 

ظاهرا شما دوس داری اینارو نادیده بگیری 

از وقتی سوره نسا رو خوندم بوسیدمش گذاشتم کنار

🥲
مگه اسلام غیرازاین گفته تصنیف اموال که دراسلامم هست به عنوان شریک زندگی هرچی مرد داره باید نصفش به ن ...

واقعا خانم هستید؟ 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مگه اسلام غیرازاین گفته تصنیف اموال که دراسلامم هست به عنوان شریک زندگی هرچی مرد داره باید نصفش به ن ...

از خود زنا پرسیدن که راحتن اینحوری؟هیج جای قران حرف از تصنیف نیس قوانین ما مگه بر پایه شرع نیس؟چرا تصنیف اجرا نمیشه همینکه شما به همجنس خودت میگی سواستفاده گر زن ستیزی فقط زنای ایرانی سواستفاده گرن؟عجبب!!

ما یه استاد داشتیم می گفت امتیاز یکسان امکان ندارد چون جامعه اکثرا سود و فایده مالی شو از مردان به د ...

آیا مردها دشمن زنهاهستن که هی بخوان حقشونو بخورن؟ زنها دختروخواهر وهمسر ومادرشانند.