2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 333 پست

من کامنت ها رو نخوندم نمیدونم شاید کسی پیشنهاد داده 

حتماا بوتاکس زیر بغل انجام بده 

یک ماه هر روز قرص سالوگل بخور 

کرم کلوین بگیر 

اسپری ضد تعریق رکسونا 

ادکلن خوب 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیدونم تا چه حد بوی بد داری ولی منم درگیر این قضیه بودم بعد ازدواج برام دغدغه بود ولی زیر بغل ام تو خونه همیشه لیمو تازه می‌میمالیدم بعد یه مدت بو کمتر شد و میزان عرق هم کمتر شده دیگه گرمیجات خیلی مصرف نکردم چون طبع گرم داشتم بدتر بود و از همه مهم تر نماز شب که معجزه است بوی بدن رو خوشبو میکنه حتما بخون و لیمو و گلاب هم بزن

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
ببین گلم کل تاپیک رو خوندم فهمیدم که خیلی این مشکل داره اذیتت میکنه ولی جدا از اون خودت هم خیلی حساس ...

نههه اصلا مگه پارتنر چیه 

بو واقعااا اذیت کننده 

من یه دوست داشتم دبیرستان 

الانم یادم می افته حالم بد میشه 

این خانمم همیشه بو مرده میشه عرقش گوه بود 

همیشه من سردرد داشتم تا بوش میخورد بهم 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

زینک بزن زیر بغلت.تا چن روزم بو نمیده.اگ استفاده نکردی،استفاده کن بعد بگو نتیحه گرفتی یا نه

آره هم زینک خوبه 

هم سنگ مرداب بعد حمام بزن یک هفته حموم نرو بوت نمیاد

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

بخدا منم مشکل ترو داشتم از حموم ک میومدم بیرون ی ثانیه بعد بوی عرق میدادم اوایل زندگی شوهرم خجالت می‌کشید بهم بگه تازه اینایی ک تو انجام دادی رو من نکردم اصلا

اما یکم ک روش باز شد گفت سعی کن هرروز دوش بگیری

عروسی ک دعوت میشدم از هم خجالت نمی‌تونستم برقصم استرسی یا گرمایی ک میشدم وحشتناک بو میدادم

دو هفته دیگه عروسی فامیل شوهر دعوتم دیدم اینجوری فایده ندارع رفتم به دوستم(لوازم آرایشی داره) مشکلمو گفتم ی چیزی بهم داد ببین معجزههه

دو هفته س گرفتم از حموم ک میام بیرون میزنم اصلااااا بو نمیدم دیگه خدا خیرش بده ایشالا راحتم کرد رایحه شم خوشه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

یه خانمی میشناسم مثل شما بود بوی بدنش از دور حال همه رو بد می‌کرد هرچی بیشتر مام و کرم استفاده می‌کرد بیشتر بو میداد من یه جایی خوندم که زاخ از عطاری بگیرین بعد آسیاب کنین بعداز حمام بزنین زیر بغل و زیر سینه و کشاله ران ویا هرجای بدن که میده من این و بهش پیشنهاد دادم همین کارو کرد خیییییلی راضی بود خودم به شخصه که دیگه از نزدیکم بویی ازش احساس نمیکردم چه برسه به دور😀البته دیگه اصلا اصلا اصلا نباید از کرم ها و مام های شیمایی استفاده کنین مگر اینکه بخوای بزنی به زانو یا ارنجتون (البته نمیدونم شما به زاخ چی میگین یه تکه سنگ مانند هس سفید رنگه)

در مورد سندرم ماهی شنیدی؟  تا چند سال پیش درمان قطعی نداشت ولی یه جراحی داره کمی بهتر میکنه و مربوط به غدد هست

غلظت خون و روماتیسم خون هم عرق رو بدبو میکنه با تجویز پزشک داروی رقیق کننده خون بخور

تغذیه که باعث یبوست بشه و آجیلهایی مثل بادوم زمینی هم عرق رو بدبو میکنه

عملکرد ضعیف تخمدان هم همینطور باید بررسی بشه

بعضی موقع ها این موضوع ارثی هم میشه مثلا دو تا خواهر اینطوری هستند

با صابون آنتی باکتریال زیر بغلتو  بشور ،خشک کن و اسپری ضد تعریق سورملینا شنیدم خوبه

استرس و اضطراب هم باعث تعریق میشه