2777
2789
عنوان

یکی از مصاحبه های کاری هم رد شدم 😞

139 بازدید | 17 پست

خدایا چرا تا کی دنبالش باشم ؟! 

فکر نمی‌کردم اینقد کار پیدا کردن سخت باشه 

من قبلاً یکسال و خورده شرکت میرفتم خدا لعنتشون کنه تعدیل نیرو کردن یهویی 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم رشته تحصیلیتون چی بوده که اینقدر سخت واستون کار پیدا میشه؟

بفهمی خنده ات میگیره 

نرم افزار

چه کاری میکردی قبلا حقوق ت چقد بود ؟چند ساعت کار میکردی؟

هشت ساعت کار 

یجورایی نمدونم پشتیبانی یا تولید محتوا بود 

بفهمی خنده ات میگیره نرم افزار

شکست نفسی میفرمایین. 

خب ببینید شما باید یه کم هوشمندانه  اگهی ها رو ببینید و نیاز هایی که اکثر شرکت ها دارن. 

اول اینکه نرم افزار یه رشته ای هست که مثل برق و مکانیک و ... اینا صرفا و یا اکثریت با آقایان حق پذیرش باشه نیست و توی شرکت ها و مراکز دولتی از پتانسیل خانوم ها هم استفاده بهینه میشه.

شما باید تخصص محور توی رشتتون کار کنید. 

تا اونجایی که من میدونم تو مباحث نتورک پلاس و شبکه خیلی نیاز شرکت ها هستش. همینطور آفیس بخصوص ورد و اکسل. دوره های تخصصی گذروندین که توی رزومتون ارائه بدین؟ 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
شکست نفسی میفرمایین. خب ببینید شما باید یه کم هوشمندانه اگهی ها رو ببینید و نیاز هایی که اکثر شرکت ...

الان دارم دوره icdl میگذرونم 

ممنون از وقتی که گذاشتی تایپ کردی 

الان دارم دوره icdl میگذرونم ممنون از وقتی که گذاشتی تایپ کردی

خواهش میکنم. منم چند تا کانال تلگرامی اینجا میزارم داخلشون پر از دوره های تخصصی هست. از کامپیوتر گرفته تا روانشناسی و حسابداری و .... 

ضمنن بچه های کامپیوتر زبان تخصصی وزن سنگینی به رزومشون میده. برای یادگیری زبان وقت بزارید. همینطور هوش مصنوعی

PackFarsi

pack_baran

pakage_bargh_gp

Public_Faradars

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
خواهش میکنم. منم چند تا کانال تلگرامی اینجا میزارم داخلشون پر از دوره های تخصصی هست. از کامپیوتر گرف ...

دستتون درد نکنه 🙏لطف کردید