2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9172 بازدید | 335 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه انقدر اذیتم که اصلا برام مهم نبست چی چه ضرری دارهفقط برام بو ندادن مهمه

ببین گلم کل تاپیک رو خوندم فهمیدم که خیلی این مشکل داره اذیتت میکنه ولی جدا از اون خودت هم خیلی حساس شدی روش

تهش اینه که میخواد تنت بو بگیره بذار بگیره مهم تر از سلامتیت نیست بخدا

اگرم برا آیندت و پارتنتر آیندت میگی نگران نباش کسی اگر تورو دوس داشته باشه بوی بدنت براش مثل گل میمونه از الان ناراحتش نباش بخدا هیچ چیز ارزش انقدر ناراحتی رو نداره

بخدا الان اشک تو چشام جمع شدهپودر زاج میزنم خیلی ام خوبه منتهی ۴ ۵ ساعت،مگه میشه وقتی بیرونم هی بیام ...

خودرطوبت بده احتمالا عفونت قارچی دارین 

ماست زیادبخور توتشت اب بریز تانصفه توش نصف پیاله ماست بریز بشین توش ده بیست دقیقه 

چندبارتکرار کن اگر عفونت قارچی باشه ازبین میره 

دود عنبرنسارا هم برای عفونت های دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شوهر من سالهاست بوتاکس میزنه. کی گفته تاثیر نداره. حداقل شش هفت ماه زیر بغلش خشکه خشکه

کدوم شهریور کدوم دکتر 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

جوش شیرین و پودر زاج برام همین کاربرد رو دارن منتهی در حد ۵ ۶ ساعت تاثیر دارن،مگه میشه وقتی بیرون از ...

'الان تاپیک رو دیدم

به نظرم کیسه بکش با سفیدآب

مخصوصا پشتت رو کیسه بکش و زیربغل 

من اگر هفته ای بیکباره کیسه نکشم اصلا حمام رفتن عادی برام فایده نداره و به محض بیرون اومدن بدنم بو میده

فقققققطططط چارش بوتاکسه منم دقیقا مثل شما بودم خسته شدم واقعا بوتاکس زیر بغل انجام دادم الان ۶ماهه دریغ از ذره ای بو یا عرق.. اعتماد ب نفسم رفته بالا تازه میتونم کسی و با خیالت. احت بغل کنم

چشم حتما

چشمتون بی بلا🌿🦋

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست