2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 333 پست
من چند ساله میزنم به -نظرم از مام رولی و بادی اسپلش ضرر کمتری داره مخصوصا مام رولی

میل خودتون

مام هایی مثل آمبرلا که نه آلومینیوم دارن نه جلوی تعرق رو میگیرن و کرمی هستن صد هیچ از این چیزای مضر مثل زاج و شهد عسل و مرداب سنگ و... جلو ان تحقیق کنید و برای سلامت خودتون ارزش قائل باشید 

بقیه کارایی ک گفتم رو کردی؟

تا حالا انجام دادم ولی اینطور که بگین مرتب و همیشه اون روتین رو برم و دقت کنم که ببینم بو کمتر شده یا نه، نه

امتحان میکنم عزیزم ممنونم

ولی بوده فراتر ازیناست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاشما اطلاعات داری🥹🥹🥹حاضرم هر چقد هزینه شه بکنم هر چقد ضرر داره به جون بخرمخواهشا از تجربه ات ...

ضرر اصلا نداره. میزان عرق کردن رو نقریبا به صفر میرسونه. هر سه تا چهارماه باید تمدید کنی.نوع خوب بوتاکس رو بزن.

منو خواهرام زدیم راضی بودیم.یکی از خواهرام بشدت عرق میکرد زمستون و تابستون، تیرویید پرکار داره ،از وقتی بوتاکس زیر بغل میزنه راحت شده

حالا شما یکبار امتحان کن. 

با کسی که جنسارو خوب میشناسه برو خرید بعد از یه مدت دستت میاد چی بخری. البته شایدم خودت بیش از حد حس ...

مسئله اینجا بود که من بعد کرونت حس بویایی مو از دست دادم و همیشه بو میگرفتم و تا کشی تو روم نمیزد حموم نمیرفتم😂😂😂که الحمدالله پر قدرت برگشت

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تا حالا انجام دادم ولی اینطور که بگین مرتب و همیشه اون روتین رو برم و دقت کنم که ببینم بو کمتر شده ی ...

امتحان کن خیلی تاثیر داره اصلا توی تایم حمامت زیر بغلاتو بدون کف و شوینده رها نکن و هر از چند دقیقه آبکشی کن و مجدد شوینده غیر صابونی بزن. امتحان کن و بعدش روی پوست تمیز اسپری بزن بعد بهم بگو نتیجشو و دعام کن

آزمایش هم دادین؟!برای هورمون‌هاتون..یا موارد دیگه مثل قند و تیروئید..یا سیستم ایمنی بدن‌تون؟!آخه عفو ...

ازمانش دکتر نوشت برام و دادم 

خون گرفتن و ادرار 

که  خونی که گرفتن برای ۶ تا آزمایش بود که احتمالا شامل چیز هایی که میگین بشه.. سالم بودم..متاسفانه 

ضرر اصلا نداره. میزان عرق کردن رو نقریبا به صفر میرسونه. هر سه تا چهارماه باید تمدید کنی.نوع خوب بوت ...

تاثیرش رو بوش چطور بوده هزینش چطوره؟

امتحان کن خیلی تاثیر داره اصلا توی تایم حمامت زیر بغلاتو بدون کف و شوینده رها نکن و هر از چند دقیقه ...

چشم قشنگم اسپری چی بزنم؟

خب همین پس علتش همینه

علتش چیه؟آزمایش ها رو دادم و سالم بودم

ازمانش دکتر نوشت برام و دادم خون گرفتن و ادرار که خونی که گرفتن برای ۶ تا آزمایش بود که احتمالا شام ...

متاسفانه چیه...

خداروشکر که سالم بودی...

پس حتما صابون آنتی باکتریال و اسکراب بدن رو به روتین حمام‌ات اضافه کن...

سرکه رو هم بعد حمام بزن‌.‌.

انشاءالله که نتیجه میگیری...

آب هم زیاد بخور...

سی گل هم اسپری بدن‌های خوبی داره...

شما میتونی اون مدل‌هایی که برای آقایون هست رو بگیری

اسمشه مردانه، وگرنه رایحه‌اش واقعا جنسیت نداره...

صرفا رایحه خنک‌تر داره و ماندگاریش بیشتره...

همین..

انشاءالله درست میشه❤️

ماکارون هستم:)

تغذیتو کلا عوض کن

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏