2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13151 بازدید | 422 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون درکل عمل زیبایی بینی خوبه ؟برگردید عقب عمل میکنید

من خب شکسته بود . ولی کلا کسی بینیش سالم باشه و فرمشم خوب و طبیعی باشه پیش نهاد نمیکنم . چون چیزی که قشنگ و سالمه چرا ادم دست بزنه . ان شاالله همیشه سلامت باشی 

جدی؟ اخه برا من ورم میکنه نوک حالت افتاده میگیره و نوک بینیمم زیاد گرده حتی کلوملا رو جمعتر از نوک گ ...

خدا کنه ورممون بره و درست شه . مال من از کنار کشیدست مخصوصا عکس نیم رخ .دکتر میگه میره عقب بعد ورم نمیدونم والا . 

جدی؟ اخه برا من ورم میکنه نوک حالت افتاده میگیره و نوک بینیمم زیاد گرده حتی کلوملا رو جمعتر از نوک گ ...

برامن اوایل که عمل کرده بودم و چسب میزدم خیلییی کوچیک و خوش فرم و سربالا بود بعد که چسبو باز کرذم رفته رفته بزرگتر شد نوکش اومد پایین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من اکثراً اینجوری دیدم بینی های سربالا تنفسشون خیلی اذیتن بخصوص وقتی سرما میخورن ، به بینی های ترمیمی دقت کنی اکثرا کسایی هستن که سربالاس ببینی شون و برای بار دوم میرن جراحی میکنن که تنفسشون خوب شه

چ خوبه مبارکه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘