2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13118 بازدید | 422 پست
عمل مجدد اگه پیش دکتر خودتم بری فقط هزینه بیمارستان میگیرن

اخه فقط بسته عمل میکنه البته گفت بسته ولی بخیه داشتم کناره بینیم نمیدونم چجوری. ولی خب دوست داشتم یکم فانتزی طورم بشه یا نیمه فانتزی واقعی الان طبیعی طبیعی شده .

و اینکه دیگه شاید نتونم عمل کنم یعنی کسی دیگه ممکنه نگذارد .خانواده بزور راضی شدن چون اونم شکسته بود وگرنه میگفتن اونم همینجور بمونه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی نداره با عمل بسته باز می‌کنه سوهان می‌کشه و نوکشو میده بالا هزینه خیلی کمی بگیر ه فک کنم

واقعا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آره مال من باز بود دیگه کلا پره هامو باز کرده بود جمع کرده اونم خیلی زیاد میگه عروسکی گفتی دیگه 🙄

منم باز بود ولی درد نداشتم🤔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پیش کی عمل کردی عزیزم ؟ راضی هستی؟

شیراز ونون آصفی اره فرمش بد نشده خوبه از نیم رخ راضی ام‌مشکل تنفسی ام‌ندارم‌گاهی بینی ام‌میگیره که با شستشو درست میشه ولی از جلو هنوز بزرگه ولی نه خیلی بزرگ

کسایی که سربالان اکثراً ناراضی ان و تنفس ندارن 🥺

واااییی نگوووو☹️