2777
2789

برای اینکه فرزند آوری زیاد بشه..قرص هارو دستکاری کردن...من همون روز خوردم بایستی ۵ روز بعد پریود میشدم نشدم...دیگه گفتم سر موعد خودم میشم..ولی نشدم و در کمال ناباوری باردار شدم...هنوزم خودم باورم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قرصی میخوری؟من ال دی بود از اینا نبود که دوتا دونه تو یه بسته ساز اونا بود که برا تنظیم میخورننمی ...

من کلا یه بار قرص خوردم اونم داروخونه داد ب یه دکترم نشون دادم گفت اوکیه یادم نیس چی بود

برای اینکه فرزند آوری زیاد بشه..قرص هارو دستکاری کردن...من همون روز خوردم بایستی ۵ روز بعد پریود میش ...

من حدودا پنجم باید پریود بشم 

اگه پریود بشم ینی مشکلی نیس ؟؟؟

من هیچی نمیدونم در مورد اینا

من حدودا پنجم باید پریود بشم اگه پریود بشم ینی مشکلی نیس ؟؟؟من هیچی نمیدونم در مورد اینا

اگه پریود بشی خب دیگه خیلی خوبه.بارداری کنسله......حالا شما چون چند روز دیگه موعد پریودته امکان بارداری هم کم هست

ببین نه دست شوهرته نه خودت....اگه خدا بخواد هیچی جلو دارش نیست.حالا ما می‌دونستیم گند زدیم خوردم ول ...

اخه صددرصد نیس ک قرص ولی خب بازم خوبه ب قول خودت بنظرم قرصا هم الکی ان 

اره خدا بخواد میشه اما ما شرایط نداریم اصلا تا سه چهار سال دیگه هم بچه نمیخوایم خدا کنه چیزی نباشه 

اون میگع من مطمعنم اما من استرس دارم

اگه واقعا پنجم موعد پریودته قول بهت میدم بارداری کنسله...چون تخمک‌گذاری الان کوهدشت تموم شده..اگه بع ...

اصلا شوهرم میگه چیزی نبوده ولی حساس شدم 

از قرصم میترسم قرص نمیخورم ب درک هر چی میخواد بشه بشه

خدا کنه همینطور ک میگی چیزی نباشه