اناناســجووونــــــن مدیر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 عنوان قرص اورژانسی ک میخورید حالتون بد میشه | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست چی کار کنم حالم بدنشه حالت تهوع خیلی بدی گرفتم دفه قبلی ک خوردم شماتجربه دارین 1404/08/03 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 417 برای اینکه فرزند آوری زیاد بشه..قرص هارو دستکاری کردن...من همون روز خوردم بایستی ۵ روز بعد پریود میشدم نشدم...دیگه گفتم سر موعد خودم میشم..ولی نشدم و در کمال ناباوری باردار شدم...هنوزم خودم باورم نمیشه
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 چه قرصی میخوری؟من ال دی بود از اینا نبود که دوتا دونه تو یه بسته ساز اونا بود که برا تنظیم میخورننمی ... من کلا یه بار قرص خوردم اونم داروخونه داد ب یه دکترم نشون دادم گفت اوکیه یادم نیس چی بود
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 سلام عزیزم نمیخوام برسونمت ....ولی من با قرص اورژانسی باردار شدم بچه دومم رو ..الآنم هست ماهشهر😃 واییی نهههه
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 هشت ماهشه شوهرم میگه مطمعنم خاک بر سرش
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 برای اینکه فرزند آوری زیاد بشه..قرص هارو دستکاری کردن...من همون روز خوردم بایستی ۵ روز بعد پریود میش ... من حدودا پنجم باید پریود بشم اگه پریود بشم ینی مشکلی نیس ؟؟؟من هیچی نمیدونم در مورد اینا
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 417 ببین نه دست شوهرته نه خودت....اگه خدا بخواد هیچی جلو دارش نیست.حالا ما میدونستیم گند زدیم خوردم ولی انگار اصلا من نبودم که قرصی خوردم
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 417 من حدودا پنجم باید پریود بشم اگه پریود بشم ینی مشکلی نیس ؟؟؟من هیچی نمیدونم در مورد اینا اگه پریود بشی خب دیگه خیلی خوبه.بارداری کنسله......حالا شما چون چند روز دیگه موعد پریودته امکان بارداری هم کم هست
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 ببین نه دست شوهرته نه خودت....اگه خدا بخواد هیچی جلو دارش نیست.حالا ما میدونستیم گند زدیم خوردم ول ... اخه صددرصد نیس ک قرص ولی خب بازم خوبه ب قول خودت بنظرم قرصا هم الکی ان اره خدا بخواد میشه اما ما شرایط نداریم اصلا تا سه چهار سال دیگه هم بچه نمیخوایم خدا کنه چیزی نباشه اون میگع من مطمعنم اما من استرس دارم
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 اگه پریود بشی خب دیگه خیلی خوبه.بارداری کنسله......حالا شما چون چند روز دیگه موعد پریودته امکان بارد ... از شانسه بد من باشه ...🙆
ghalbemaman98 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 417 اگه واقعا پنجم موعد پریودته قول بهت میدم بارداری کنسله...چون تخمکگذاری الان کوهدشت تموم شده..اگه بعد پاکیت بود آره خطری بود ولی الان نه
اناناســجووونــــــن مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 اگه واقعا پنجم موعد پریودته قول بهت میدم بارداری کنسله...چون تخمکگذاری الان کوهدشت تموم شده..اگه بع ... اصلا شوهرم میگه چیزی نبوده ولی حساس شدم از قرصم میترسم قرص نمیخورم ب درک هر چی میخواد بشه بشهخدا کنه همینطور ک میگی چیزی نباشه