2777
2789
عنوان

یه مدته حس میکنم حافظم مثل ماهی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگران خودمم. تو این سن که اینجوریم چند سال دیگه میخوام چی بشم

من ۲۱ سالمه 

اینقد قبلا حافظم و ذهنم قوی بود مثل اب خوردن فیزیک و ریاضی تست میزدم 

الان حتی نمیتونم یه ضرب ساده انجام بدم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم بعد اولین زایمان که سزارین بود نصف حافظه م رفت

گلم منم سر دومی وقتی بهم داروی زایمان بدون درد زد نصف حافظه ام پرید 

حتی بعد از زایمان یادم نمیومد برای چی اینجام

طبیعی هم عوارض‌ داره

منو میگی اول سال دو نفره رو که هیچ شباهتی باهم ندارن رو اشتباه میگرفتم. اینجوری بودم که اینا دوتاشون ...

😂کلید رو روی در جا گذاشتی تاحالا؟

یا یه راهی رو اشتباه بری یادت بره کجا میخواستی بری

گلم منم سر دومی وقتی بهم داروی زایمان بدون درد زد نصف حافظه ام پرید حتی بعد از زایمان یادم نمیومد بر ...

منه بدبخت ۲۰ سالمه تازه و مجردم‌ وای به حال وقتی که زایمان کنم همین نصف عقل و حافظمم بره دیگه هیچی ندارم

استرس شدید هم دارم. اونم مال مغز سرده؟

اره میتونه باشه 

کلا سردی مغز و فعالیت حواس رو مختل میکنه..برای حفظ تعادل بدنت تو هر زمینه ای ویتامین گروه ب، ویتامین دی هزار روزانه فراموش نشه روزی نیم ساعت هم ورزش و تنفس عمیق خیلی کمکت میکنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
😂کلید رو روی در جا گذاشتی تاحالا؟یا یه راهی رو اشتباه بری یادت بره کجا میخواستی بری

اره بابا توی کامنت اولم برات نوشتم کلید روی در جا گذاشتم

من توی شهرستان خودمون که ۱۸ سال توش زندکی کردم گم میشم. مسیر رو اشتباه میرم. اصلا خیلی گیج شدم

اره بابا توی کامنت اولم برات نوشتم کلید روی در جا گذاشتممن توی شهرستان خودمون که ۱۸ سال توش زندکی کر ...

دقیقا منم ۲۰ ساله تو تهران دارم زندگی میکنم هیچ راهی رو بلد نیستم هنوز

من همه این علامتارو دارم

اینا علائم غلبه بلغم هست غذاهایی که طبعش سرده استفاده نکن فست فودی ها و انواع سس و لبنیات کارخونه ای و......

اگه درمان نشه ایمنی بدنت پایین میاد و ضعف حافظه ضعف شنوایی و ضعف بینایی و خیلی چیزای دیگه....

برا درمانش تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

بچت چن سالشع؟ یکی دو سال بگذرع خوب میشی

۱۰ سالشه. دومی ۵ سال

حافظه یه طرف من حرف زدنم هم ایراد پیدا کرده.

همین الان به دخترم گفتم برو لباستو بخور. یا اونروز با دوستم هماهنگ میکردم جایی بریم زنگ زدم که بگم ما راه افتادیم گفتم ما بیدار شدیم

منه بدبخت ۲۰ سالمه تازه و مجردم‌ وای به حال وقتی که زایمان کنم همین نصف عقل و حافظمم بره دیگه هیچی ن ...

نه تاقبل زایمان دوم حالم خوب بود😂

دومی همینکه دارو را زد فراموشی گرفتم قشنگ فهمیدم یه چیزیم شد

۱۰ سالشه. دومی ۵ سالحافظه یه طرف من حرف زدنم هم ایراد پیدا کرده.همین الان به دخترم گفتم برو لباستو ب ...

وای عزیزم😂کاملا درکت میکنم منم همینجور شده بودم حرف زدنت هم چون ذهنیه ابنجور. شده من بعد یکسال بهتر شدم الان دوماهه دومی رو زایمان کردم 

زنای بیچاره گوشت قربونی ان هر مدل ک زایمان کنن