2777
2789
عنوان

حال دلتون چطوره

78 بازدید | 10 پست

عالی؟ 

خوب؟ 

معمولی؟ 

امیدوارم کسی بد نباشه

بگید حالتون چطوره. و دلیل بیارین منتظرم سنتونم بگید و اینکه الان کجایید❤🥺

من 17 درس میخونم الان برم مدرسه، حالم خوب، چون سالمم و میتونم درس بخونم و چون خوشحالم می خوام لباس زمستونی بخرم... خخ البته ناراحتم هیچ دوست و رفیق و فامیلی ک رفت امد کنیم و.. ندارم و کل عمرم تنها رفتم بیرون و.. دوست دارم ی همدم خوب برام بیاد.. 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

حالت دلت همیشه خوب باشه ابجی جون

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

مزخرف . همش درس و امتحان ریخته سرم.خیلی خستم. خیلی زیاد.نباز دارم ۱هفته فقط بخوابم واستراحت کنم. 

ایتکه امتحانامم گند می زنم روحیه مو بدتر و خسته تر می‌کنه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر حالم چند وقته بهتره 

انگار از وقتی یکم کارام راست و ریست شده استرسمم کمتر شده 

منم ساعت 9 امتحان دارم بیدار شدم بخونم😬

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مزخرف . همش درس و امتحان ریخته سرم.خیلی خستم. خیلی زیاد.نباز دارم ۱هفته فقط بخوابم واستراحت کنم. ایت ...

همچنین، 

من حتی کنار این حجم امتحان دبیرستان و رشته سخت نظری ک رفتم کنارش دوتا کلاس سنگین و حتی گاهن کارای خونم میکنم 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

خیلیییییی بد 🥲🥲🥲

ای بابا، چرا عزیزم