تو برنامه زندگی پس از زندگی یادمه ی اقایی تعریف میکرد ک من پشت چراغ قرمز با ماشینم ایستاده بودم ی بچه ای هم تو ماشین بود کنار پدر مادرش( فک کنم میگفت این ماشین از روبرو بود و چهار راه کوچیکی بوده) خلاصه میگفت من برای این بچه شکلک درمیاوردم و بچهه میخندید
میگفت اون دنیا نشونم دادن ک پدر اون بچه قصد طلاق داشته ولی با شنیدن خنده و شادی بچه ش ب زندگیش امیدوار میشه و طلاق نمیده زنشو و بعدا بچهه خیلی تو زندگیش پیشرفت میکنه و میگفت هر کار خوبی این بچه میکرد،برای من مینوشتن چون من باعث شدم خانواده داشته باشه و اینا
ماهم تو بعضی تاپیکا نظر میدیم و راهنمایی درست میکنیم میتونه همینجوری باشه مثلا من دیروز ب ی کاربری کمک کردم ، اون کاربر تازه عروس بود ولی قصد طلاق داشت و موضوع تاپیکش راجب تو خوابگاه موندن بخاطر طلاق بود. ولی در کل خیلی زندگی خوبی داشت ب گفته خودش فقط شوهرش مودی بود ی مقدار البته خود ایشونم مقصر بود تو این حالت و من اینم بهش گفتم و پذیرفت.
خلاصه من و چنتا از بقیه گفتیم ک دلیلت برای طلاق اینا خوب نیس و من اینم گفتم ک عشق بینتون باید صد درصد باشه وقتی شوهرت بیس درصده تو باید هشتاد درصد باشی و برعکس ، یعنی وقتی تو بیس درصدی اونم هشتاد میشه. شوهرش واقعا با محبت هم بود
و بعدا ک این کاربرو چک کردم دیدم دقیقا همین حرف منو عمل کرده، شوهرش باهاش قهر بوده ولی ایشون بجای اینکه قهر کنه و از خونه بره تو خوابگاه، ی ناهار پر مخلفات برای شوهرش درست کرده و اینا . ایشالا ک اشتی میکنن خلاصه اگ بچه دار شدن بعدا باید مث این زندگی پس از زندگی بشه ها وگرنه من قهرم😂 ثوابای خودشونم میخوام اصن 😁
خلاصه ک نینی سایت خیلی میتونه باعث خیر رسیدن ب زندگیامون باشه خیلی وقتا.