2777
2789
عنوان

یه مدته حس میکنم حافظم مثل ماهی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مغزت سردی کرده یا یه مدت غصه و فکر و خیال زیاد داشتی منم هر وقت استرس طولانی مدت میکشم بعدش کاملا الزایمر میگیرم ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

چندتا علائم داری؟خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پوستکاهش حافظهضعف بیناییافزایش اشتهاا ...

وای من همه اینا رو دارم

قبلا حافظم عالی بود

عالی الکی نه ها

ولی بعد زایمان و کرونا‌افتضاح شدم

همه‌این علایمم دارم

علتش چیه

چندتا علائم داری؟خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پوستکاهش حافظهضعف بیناییافزایش اشتهاا ...

احساس سرما و یخ زدن دست و پا

چین و چروک ریز

کاهش حافظه

ضعف بینایی

افزایش اشتها

خوابیدن در جمع

درد زانو و سستی

اینارو من دارم عزیزم دقیقاااا 

نشونه چیه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

منممممم خیلی گیج میزنم کلید روی در جا میزارمپول با خودم بر میدارم برای کرایه بعدش میشینم توی ماشین ش ...

منم خیلی اوضاعم خیته.  مثلا دو ماهه دارم کلاس میرم یکی از همکلاسی ها رو دیروز دیدم نشناختم اصن. 

خیلی خنگ شدم. 

من تقریبا از ۲ ۳ سال پیش اینطور شدم 

وحشتناک حافظم ضعیفه 

دوستم هم همینطور شده 

گوشی داره یه بلاهایی سرمون میاره

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مغزت سرد شده عزیزم

وقتی مغز سرد میشه حافظه کند میشه و حواس‌پرتی میاره

باید گردو کشمش مویز بخوری

گرمیجات بخور اما زیاده روی نکن ک سودای بدنت زیاد نشه مثلا اگه خرما و گردو و کشمش میخوری بعدظهرش ی پیاله ماست با زنجبیل بخور 

کنجد خرما گردو کشمش، ارده ، شیره، اینا برای افزایش جریان خونه مناسبن و خونرسانی ب مغز رو بیشتر میکنن

سعی کن کتاب بخونی یا درس بخونی یا زبان یاد بگیری چون اگه از مغز کار نکشی تنبل میشه و انواع اختلالات و الزایمرهارو مبتلا میشیم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من تقریبا از ۲ ۳ سال پیش اینطور شدم وحشتناک حافظم ضعیفه دوستم هم همینطور شده گوشی داره یه بلاهایی سر ...

خیلی نگران خودمم. تو این سن که اینجوریم چند سال دیگه میخوام چی بشم

منم خیلی اوضاعم خیته. مثلا دو ماهه دارم کلاس میرم یکی از همکلاسی ها رو دیروز دیدم نشناختم اصن. خیلی ...

منو میگی اول سال دو نفره رو که هیچ شباهتی باهم ندارن رو اشتباه میگرفتم. اینجوری بودم که اینا دوتاشون یکین یا دو نفر مجزان😑😐🤨