بگید حالتون چطوره. و دلیل بیارین منتظرم سنتونم بگید و اینکه الان کجایید❤🥺
من 17 درس میخونم الان برم مدرسه، حالم خوب، چون سالمم و میتونم درس بخونم و چون خوشحالم می خوام لباس زمستونی بخرم... خخ البته ناراحتم هیچ دوست و رفیق و فامیلی ک رفت امد کنیم و.. ندارم و کل عمرم تنها رفتم بیرون و.. دوست دارم ی همدم خوب برام بیاد..
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.
انگار از وقتی یکم کارام راست و ریست شده استرسمم کمتر شده
منم ساعت 9 امتحان دارم بیدار شدم بخونم😬
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
مزخرف . همش درس و امتحان ریخته سرم.خیلی خستم. خیلی زیاد.نباز دارم ۱هفته فقط بخوابم واستراحت کنم. ایت ...
همچنین،
من حتی کنار این حجم امتحان دبیرستان و رشته سخت نظری ک رفتم کنارش دوتا کلاس سنگین و حتی گاهن کارای خونم میکنم
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿