2777
2789
عنوان

حال دلتون چطوره

78 بازدید | 10 پست

عالی؟ 

خوب؟ 

معمولی؟ 

امیدوارم کسی بد نباشه

بگید حالتون چطوره. و دلیل بیارین منتظرم سنتونم بگید و اینکه الان کجایید❤🥺

من 17 درس میخونم الان برم مدرسه، حالم خوب، چون سالمم و میتونم درس بخونم و چون خوشحالم می خوام لباس زمستونی بخرم... خخ البته ناراحتم هیچ دوست و رفیق و فامیلی ک رفت امد کنیم و.. ندارم و کل عمرم تنها رفتم بیرون و.. دوست دارم ی همدم خوب برام بیاد.. 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

حالت دلت همیشه خوب باشه ابجی جون

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

مزخرف . همش درس و امتحان ریخته سرم.خیلی خستم. خیلی زیاد.نباز دارم ۱هفته فقط بخوابم واستراحت کنم. 

ایتکه امتحانامم گند می زنم روحیه مو بدتر و خسته تر می‌کنه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر حالم چند وقته بهتره 

انگار از وقتی یکم کارام راست و ریست شده استرسمم کمتر شده 

منم ساعت 9 امتحان دارم بیدار شدم بخونم😬

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مزخرف . همش درس و امتحان ریخته سرم.خیلی خستم. خیلی زیاد.نباز دارم ۱هفته فقط بخوابم واستراحت کنم. ایت ...

همچنین، 

من حتی کنار این حجم امتحان دبیرستان و رشته سخت نظری ک رفتم کنارش دوتا کلاس سنگین و حتی گاهن کارای خونم میکنم 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

خیلیییییی بد 🥲🥲🥲

ای بابا، چرا عزیزم