2777
2789
عنوان

چندروز بعد لابیاپلاستی تونستید راه برید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 151 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا نزدیک مقعدم بخیه زده نمیدونم پرینه حساب میشه یا نه ولی بخیه های زیادی زد گف برا قشنگی ،،خیلی ...

فاصله بین دهانه واژن تا مقعد به مرور زمان شل وگشاد میشه اونو میدوزن اون خیلی بده من اصلا لابیا وهودکتومی ماه اول بخیه ها جذب شدن این اذیتم کرد الانم که بخیه جذب شدن بازم اذیتم 

شما هودکتومی هم انجام داده ؟ من  نگفتم خودش هود و برداشته 

فاصله بین دهانه واژن تا مقعد به مرور زمان شل وگشاد میشه اونو میدوزن اون خیلی بده من اصلا لابیا وهودک ...

بله هود هم برداشت ،،بزرگ ک باشع برمیدارن برای تناسب ,, الان دیگ هیچی بیرون ندارم یه خط صاف ک کلیتوریس و لابیای مینورم اونجاس عادتم ندارم بهش 🤦🏻‍♀️🫥

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
فاصله بین دهانه واژن تا مقعد به مرور زمان شل وگشاد میشه اونو میدوزن اون خیلی بده من اصلا لابیا وهودک ...

شما ک الان اذیتی منم تو فکرم بعدا سختم نباشه 🤦🏻‍♀️

فقط من لابیای مینورم عفونت کرده ورم شدید داره یکیش ،، گف پماد و قرص لازم نیس ولی اذیتم چندوقت دیگ خوب میشه؟🥲

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
شما ک الان اذیتی منم تو فکرم بعدا سختم نباشه 🤦🏻‍♀️فقط من لابیای مینورم عفونت کرده ورم شدید داره یک ...

کمپرس یخ بذار لطفا برای اینکه عفونت نکنه سرم شستشو بگیر روزی چند باررناحیه رو بشور اگر سوالی داشتی گلم هستم

مبارکه. ایشالله تو شادیات ازش استفاده کنی

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ببخشید این سوالو میپرسم ، ولی تاثیری روی میلتون نداشت؟

چه سوال سختی گلم 😅

والا من چون پرینه  رافی کرده رابطه هام همش بادرد و ژل روان کننده وپماد و...بوده اصلا فعلا لذتی نبردم از بس درد کشیدم دوبار بخیه هام پاره شد اوایل خونریرزی کردم

هیچ جای دنیا بخاطر عفونت این جراحی وحشتناک رو انجام نمیدن می‌دونی حس رو از بین می‌بره؟بخاطر پول دست ...

همه میگن درمانیه یعنی این همه آدم نیاز به درمان دارن 

همش کار این مافیای پزشکی که بخاطر پول چه بلاهایی سر مردم نمیارن 

عزیزم هیچ منبع علمی وجوذ نداره لابیا باعث عفونت میشهاین عمل عمل سختیه تاپیک اینجا من چندبار خوندم هم ...

نه ولی وقتی خارش وعفونت کلافه ت کنه که همش دستت تو شرتت باشه تا بتونی بخابی از خارش ..‌مجبوری عمل کنی