2777
2789
عنوان

زشته به خواستگار اینجوری بگم

90 بازدید | 6 پست

یک جلسه صحبت های کلی رو انجام دادیم 

اینا اینجوری اند که احتمالا جلسه دوم تقریبا جواب قطعی میخوان که رسمی بیان خواستگاری و به اطرافیانشون هم بگن یا همه چی تموم بشه

اما من تردید دارم و احتمال به هم خوردنش هم کم نیست میترسم خبرش پخش بشه

به نظرتون ایده خوبیه خانوادم بگن ابهاماتی بوده که اگه طرف راضیه بریم مشاوره پیش از ازدواج اونجا نتیجه قطعی رو بگیریم؟ هزینه رو کامل ما باید بدیم چون ما گفتیم از طرفی ضایع نیست این کار؟ یا مثلا اگه نشه وقت طرف رو بیخود گرفتیم چون این مشاوره‌ها بعد یه جلسه انجام نمیشه یا حداقل کلیات مورد تاییده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو مشاور ازدواج. میخواد خوششون بیاد یا نه. 

من اگر مشاور ازدواج رفته بودم حالا بعد یک سال و نیم عقد، جدا نمیشدم ی چشم اشک ی چشم خون نبود. ای کاش رفته بودم مشتور. ای کاش به حرف اطرافیانم گوش داده بودم

ازدواج صحبت یه عمر زندگیه، مگه الکیه که تو دو جلسه جواب میخوان؟ اصن ولش کن 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...